Tuinhuis Mühlendorf 3 met overkapping Karibu Terragrijs 482 x 217 x 212 cm Wanddikte 19 mm

Productnummer: KA11394 Makkelijk uit te breiden   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |  

Aangepaste levertijd Levertijd 6-8 weken

€ 2.179,95 Per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 6-8 weken)
Aanbouw
Dakbedekking plat dak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Samenstelling Sluiten
  • € 2.179,95 Standaardproduct Tuinhuis Mühlendorf 3 met overkapping Karibu Terragrijs 482 x 217 x 212 cm Wanddikte 19 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Mühlendorf 3 met overkapping Karibu Terragrijs 482 x 217 x 212 cm Wanddikte 19 mm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)

Tuinhuis Mühlendorf 3 met overkapping Karibu Terragrijs 482 x 217 x 212 cm Wanddikte 19 mm

Zoekt u een houten tuinhuis met overkapping van topkwaliteit uit Duitsland? Tuinhuis Mühlendorf 3 Terragrijs met overkapping van het merk Karibu uit de Wood Feeling collectie is gemaakt van top kwaliteit onbehandeld Scandinavisch vuren hout. Tuinhuis Mühlendorf 3 Terragrijs met verspringend dak van Karibu biedt volop ruimte voor o.a. het bergen van uw tuinmeubelen, gereedschap of fietsen. De overkapping is een verlengstuk van uw tuin en biedt ruimte voor bijvoorbeeld een tuintafel met stoelen of een kleine loungeset. Zo kunt in de zomer heerlijk genieten van het buitenleven. Deze houten tuinhuis valt onder de blokhut 5x3 meter modellen.

Afmetingen blokhut Mühlendorf 3 Terragrijs van Karibu

Mühlendorf 3 Terragrijs met overkapping wordt geleverd met een houten basis berging van 242 cm breed, 217 cm diep en 212 cm hoog. Houten systeemhuis Mühlendorf 3 Terragrijs wordt standaard geleverd met een verspringend dak (overkapping) van 240 cm breed, waarmee de totale breedte uitkomt op 482 cm.

Wilt u een langere overkapping bij Mühlendorf 3 Terragrijs? Als extra optie kunt u ook kiezen voor 40 cm extra lengte waarmee u een totale overkapping ontvangt bij Mühlendorf 3 Terragrijs van 280 cm. Kiest u voor een overkapping van 280 cm, dan wordt de totale breedte van deze fraaie tuinhuis van Karibu 523 cm. Het verspringend dak kan aan beide zijden van het tuinhuisje worden gemonteerd.

De constructie van de berging van Mühlendorf 3 Terragrijs bestaat uit 19mm losse houtprofielen vervaardigd uit onbehandeld Scandinavish vuren hout met een perfecte pasvorm en waterafstotende profielering. Dit onbehandelde tuinhuisje met wanddikte van 19mm kan eenvoudig worden opgebouwd middels een steek-/schroefsysteem, perfect voor de echte doe-het-zelver. Dit moderne tuinhuisje met licht aflopend plat dak en overkapping wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (154 x 187 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en veiligheidssluiting.

Tuinhuis Mühlendorf 3 met overkapping Karibu Terragrijs 482 x 217 x 212 cm Wanddikte 19 mm

Hout geschaafd Ja Type/Model Mühlendorf Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 19mm Afmetingen 482 x 217 cm Funderingsmaat 238 x 213 cm Nokhoogte 212 cm Ramen Geen Deuren 1 Dubbele Deur (166.5x176.5) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling 3° Dakoppervlak (m²) 11.83 m² Inhoud (m³) 10.2 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Ja Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Langer genieten van een overkapping in uw tuin? Mühlendorf 3 Terragrijs met overkapping is nu ook leverbaar met een dichte zij- en achterwand voor de overkapping, voorzowel de overkapping van 240 en 280 cm. Deze kunt u eenvoudig bijbestellen als extra optie (tegen een meerprijs). Achter- en zijwanden

Karibu verfsysteem

De Mühlendorf 3 Terragrijs is behandeld met het speciale Karibu verfsysteem. Hierbij wordt het hout onder vacuumdruk geverfd, zodat de verf als het ware in het hout gedrukt wordt. Deze manier van behandelen zorgt ervoor dat het hout optimaal beschermd is en dat het zijn natuurlijke karakter behoudt. De basis van de Mühlendorf 3 Terragrijs is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). De deurkozijnen en profielen zijn Ivoorwit (RAL 1015). Deze combinatie van kleuren geeft het Mühlendorf 3 Terragrijs tuinhuisje een fraai modern uiterlijk.

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Dak(bedekking)

Dit strakke tuinhuisje beschikt over een lessenaarsdak van 16mm dakplaten (dakhelling van 3°). Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Houten vloer

De basis houten berging van Mühlendorf 3 Terragrijs wordt standaard geleverd zonder houten vloer. Houten vloer in Tuinhuis Mühlendorf 3 Terragrijs? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer, inclusief ketel geïmpregneerde onderlegger.

Levertijd

De levertijd van dit houten tuinhuisje / berging met overkapping en plat dak is circa 3 weken. Mühlendorf 3 Terragrijs met aanbouw wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening en alle benodigde bevestigingsmaterialen. 

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-8 weken.

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Mühlendorf 3 Terragrijs kan ook worden geleverd zonder verspringend dak. Tuinhuisje Mühlendorf 3 zonder overkapping vindt u op Gadero onder de categorie tuinhuisjes met plat dak (alleen bergruimte). 

Wilt u ditzelfde model maar dan onbehandeld? Kies dan voor Mühlendorf 3 met overkapping Karibu onbehandeld. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Verder kijken? blokhut 5x3 meter

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uit te breiden met dichte wanden en extra lange overkapping mühlendorf-3-aanbouwdak-terragrijs-karibo Tuinhuis Mühlendorf 3 met overkapping Karibu Terragrijs 482 x 217 x 212 cm Wanddikte 19 mm Makkelijk uit te breiden   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |  
€ 2.179,95 Per stuk incl. btw