Tuinhuis Mühlendorf 2 Terragrijs met overkapping 453 x 217 x 211cm Wanddikte 19 mm

Productnummer: KA11391 Uit te breiden met dichte wanden en extra lange overkapping   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Geleverd in Terragrijs

Aangepaste levertijd Levertijd 6-8 weken

€ 2.059,95 Per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 6-8 weken)
Aanbouw
Dakbedekking plat dak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Samenstelling Sluiten
  • € 2.059,95 Standaardproduct Tuinhuis Mühlendorf 2 Terragrijs met overkapping 453 x 217 x 211cm Wanddikte 19 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Mühlendorf 2 Terragrijs met overkapping 453 x 217 x 211cm Wanddikte 19 mm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)

Tuinhuis Mühlendorf 2 Terragrijs met overkapping 453 x 217 x 211cm Wanddikte 19 mm

Tuinhuis Mühlendorf 2 met overkapping in de kleur Terragrijs uit de Woodfeeling collectie van het merk Karibu is van top kwaliteit Scandinavisch vuren hout. Mühlendorf 2 van Karibu, behandeld met de kleur Terragrijs, biedt door de berging volop ruimte voor o.a. het bergen van uw tuinmeubelen, gereedschap of fietsen. De basis overkapping van 240 cm biedt daarnaast ruimte voor o.a. een kleine loungeset of tafel met stoelen. Tuinhuis Mühlendorf 2 met overkapping behoort tot de blokhut 5x3 meter categorie.

Afmetingen

Mühlendorf 2 in de kleur Terragrijs wordt standaar de geleverd met een basis houten berging van 213 cm breed, 217 cm diep en 211 cm hoog. Door de overkapping met een breedte van 240 cm wordt de totale breedte van deze fraaie combinatie 453 cm. Houten systeemhuis Mühlendorf 2 met overkapping heeft een wanddikte van 19 mm en kan eenvoudig worden opgebouwd met losse houtprofielen middels steek-/schroefsysteem. Kortom, deze met verf behandelde houten tuinberging is eenvoudig zelf op te bouwen en dus de perfecte keuze voor de doe-het-zelver. De 1.9 cm dikke onbehandelde profielen zijn vervaardigd uit Scandinavisch vuren hout en hebben een perfecte pasvorm en waterafstotende profilering. Dit moderne tuinhuisje met schuin dak wordt tevens geleverd met dubbele vleugeldeur (154 x 187 cm) met 3 lichtpanelen van kunstglas en veiligheidssluiting. De vrije doorgangsmaat van de deur betreft 139 x 175 cm.

Tuinhuis Mühlendorf 2 met overkapping is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale beschemring van het hout. De basis van Mühlendorf 2 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze populaire Mühlendorf 2 tuinhuis met overkapping een modern karakter.

Tuinhuis Mühlendorf 2 Terragrijs met overkapping 453 x 217 x 211cm Wanddikte 19 mm

Hout geschaafd Ja Type/Model Mühlendorf Houtsoort Scandinavisch Vuren Wanddikte 19 mm Afmetingen 453 x 217 cm Funderingsmaat 209 x 213 cm Nokhoogte 211 cm Ramen Geen raam Deuren 1 Dubbele deur (166.5 x 176.5 cm) Type Beglazing Kunstglas Type Dak Plat dak Dakbedekking Exclusief Dakhelling  3° Dakoppervlak (m²) 11 m² Inhoud (m³) 8.8 m³ Gespiegeld op te bouwen?   Ja Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Overkapping

Wilt u een langere overkapping bij Mühlendorf 2 Terragrijs van Karibu? Als extra optie kunt u ook kiezen voor 40 cm extra lengte waarmee u een totale overkapping ontvangt bij Mühlendorf 2 van 280 cm. Kiest u voor een overkapping van 280 cm, dan wordt de totale breedte van deze fraaie tuinhuis van Karibu 493 cm. Het verspringend dak kan aan beide zijden van het tuinhuisje worden gemonteerd. 

Achter- en zijwanden

Mühlendorf 2 in Terragrijs wordt standaard geleverd zonder dichte achter- en zijwanden. Zowel voor de standaard overkapping van 240 cm, als voor de extra lange aanbouw van 280 cm kunt u als extra optie ook dichte wanden meebestellen (meerprijs).

Dak(bedekking)

Dit strakke tuinhuisje beschikt over een lessenaarsdak (dakhelling van 3°) van 16mm dakplaten. Mühlendorf 2 heeft een dakoverstek van 18 cm aan de voorkant, 14 cm aan de zijkanten en 6.5 cm aan de achterkant. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Houten vloer

Dit fraaie moderne tuinhuis wordt standaard geleverd zonder houten vloer in de basis berging. Houten vloer in Tuinhuis Mühlendorf 2? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers. Zorg altijd voor een goede fundering, de fundering kan bestaan uit beton of tegels. 

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Mühlendorf 2 kan ook worden geleverd zonder verspringend dak. Tuinhuisje Mühlendorf 2 zonder overkapping vindt u op Gadero onder de categorie tuinhuisjes met plat dak (alleen bergruimte). Daarnaast kunt u Mühlendorf 2 met overkapping in de kleur Terragrijs bestellen. Deze vindt u bij de alternatieven van dit product onderaan deze pagina.

Levertijd

Mühlendorf 2 met overkapping van Karibu wordt geleverd met uitgebreide opbouwtekening en bevestigingsmaterialen. De levertijd van dit houten tuinhuisje / berging met overkapping is circa 3 weken.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen tussen 6-8 weken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geleverd in Terragrijs Karibu Mühlendorf 2 met aanbouwdak Terragrijs Tuinhuis Mühlendorf 2 Terragrijs met overkapping 453 x 217 x 211cm Wanddikte 19 mm Uit te breiden met dichte wanden en extra lange overkapping   |   Inclusief dubbele vleugeldeur   |   Geleverd in Terragrijs
€ 2.059,95 Per stuk incl. btw