Tuinhuis Grönelo Terragrijs Karibu 244 x 244 x 216 cm

Productnummer: KA11233 28mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |  

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-10 weken.

€ 1.849,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Samenstelling Sluiten
  • € 1.849,95 Standaardproduct Tuinhuis Grönelo Terragrijs Karibu 244 x 244 x 216 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Grönelo Terragrijs Karibu 244 x 244 x 216 cm

  • Gemaakt van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Van Duitse A-kwaliteit
  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Inclusief moderne dubbele deur, slot en aluminium dorpel
  • Geen dakbedekking meegeleverd

Tuinhuis Grönelo Terragrijs Karibu 244 x 244 x 216 cm

Bent u op zoek naar iets anders dan het standaard tuinhuisje? Kies dan voor de Grönelo uit de de Classic-Serie van het Duitse A-merk Karibu. Dit tuinhuisje heeft een getrapt dak met een vast venster, wat de Grönelo een opvallend uiterlijk geeft. Daarnaast zorgt de terragrijze kleur in combinatie met de ivoorwitte afwerkingen voor een moderne look. Naast het mooie uiterlijk is het tuinhuisje ook erg praktisch. Het biedt u 6 m2 extra ruimte in de tuin om al uw tuingereedschap, tuinmeubels en andere spullen op te bergen. Het is mogelijk om de Grönelo uit te breiden met verschillende extra opties, zoals dakshingles en een houten vloer.

Afmetingen

De houten basis van dit tuinhuis is 244 cm breed, 244 cm diep en aan de voorkant heeft het dak een maximale hoogte van 261 cm. Aan de achterkant is het tuinhuisje 194 cm hoog. De Grönelo heeft een binnenmaat van 234 x 234 cm. U bouwt dit tuinhuis eenvoudig op door het steek-/schroefsysteem van speciaal 28 mm dik blokhutprofiel van Scandinavisch Vurenhout. Dit materiaal heeft de beste pasvorm en werkt waterafstotend.

Daarnaast krijgt u standaard een moderne dubbele deur meegeleverd. De deuren zijn uitgerust met elk drie ramen van echt glas en hebben een afmeting van 135.5 x 175 cm. Bij de deuren krijgt u ook een bontebaardslot en een aluminium dorpel. Het dak is uitgerust met een vast bovenlicht van 169.5 x 18.5 cm voorzien van kunstglas. Met al deze ramen heeft u veel natuurlijk licht in de Grönelo.

Karibu verfsysteem

Karibu heeft een speciaal systeem om tuinhuisjes van kleur te voorzien. Door deze behandeling behoudt het hout zijn natuurlijke karakter, terwijl het wel optimaal beschermd en gekleurd is. Dit doen ze door het hout onder vacuümdruk te verven, waarbij de verf als het ware in het hout gedrukt wordt. De houten basis van de Grönelo is voorzien van de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Om voor een mooi contrast te zorgen zijn de deuren en kozijnen Ivoorwit (RAL 1015).

Let op! Alleen de buitenzijden van de profielen van deze tuinhuis van Karibu zijn volledig behandeld middels het Karibu verfsysteem. Wij adviseren sterk om de binnenkant / binnenwanden te behandelen met een beits of dekkende verf voor een langere levensduur en om problemen met het hout op langere termijn te voorkomen. Als gevolg van het fabricageproces kan het voorkomen dat de kopse kanten van de lijsten deels niet zijn afgewerkt. Deze dienen na de montage nog te worden behandeld. De kleur voor de witte delen is RAL 1015 ivoorwit.

Dak(bedekking)

Het dak van dit opvallende tuinhuisje heeft een dakhelling van 20 graden, u hoeft dus niet bang te zijn dat er water op blijft staan. Daarnaast heeft het dak een dakoverstek van 30.5 cm aan de voorkant, 28 cm aan de zijkant en 29 cm aan de achterkant. Het getrapte dak van dit tuinhuis bestaat uit massief houten platen. Om de levensduur van het dak van uw tuinhuis te verlengen raden wij u aan om dakshingles mee te bestellen. Deze dakshingles zorgen ervoor dat u dak beter beschermd is tegen weersinvloeden. Wij bieden veel verschillende dakshingles aan bij de extra opties, van recht tot asymmetrisch en van zwart tot donker rood. Er is altijd een optie die bij uw tuin past.

Houten vloer

Voordat u uw tuinhuis in gebruik neemt is het handig om er eerst een vloer in te leggen. Ook hier heeft u weer veel mogelijkheden, zoals steen of hout. Graag een houten vloer? Die kunt u, tegen een meerprijs, gelijk mee bestellen. Ook krijgt u bij de vloer KDI onderleggers en RVS schroeven om uw vloer te monteren.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Het tuinhuis wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geïmpregneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Daarnaast is het mogelijk om dit tuinhuisje te bestellen met een aanbouwkast. Kijk hiervoor bij de alternatieven van dit product onderaan deze pagina.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Gronelo karibu tuinhuis Tuinhuis Grönelo Terragrijs Karibu 244 x 244 x 216 cm 28mm steek/schroefsysteem   |   Uit te breiden met diverse opties   |  
€ 1.849,95 per stuk incl. btw