Tuinhuis Mühlendorf 3 Karibu 242 x 217 x 211 cm

Productnummer: KA11045 Dubbele deur   |   Handig steek- en schroefsysteem

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 949,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Samenstelling Sluiten
  • € 949,95 Standaardproduct Tuinhuis Mühlendorf 3 Karibu 242 x 217 x 211 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Mühlendorf 3 Karibu 242 x 217 x 211 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Geen dakbedekking meegeleverd

Tuinhuis Mühlendorf 3 Karibu 242 x 217 x 211 cm

Mühlendorf 3 uit de ECO-serie van het Duitse top merk Karibu is het pefecte houten tuinhuisje voor de handige klusser. Deze blokhut 2x2 meter (circa) kan eenvoudig worden opgebouwd middels een steek-/schroefsysteem, perfect voor de echte doe-het-zelver. Deze moderne houten berging kan worden uitgebreid met tal van diverse opties waaronder dakbedekking en een houten vloerpakket.

Afmetingen

Mühlendorf 3 uit de ECO-serie van het Duitse top merk Karibu heeft een afmeting van 242 cm breed x 217 cm diep en 211 cm hoog (aan de voorzijde). De achterkant van deze populaire houten berging bedraagd 195 cm. De binnenmaat van de berging is 234 x 209 cm. Dit huisje wordt gelverd met dubbele vleugeldeuren (166,5 cm x 176,5 cm) met elke 4 lichtuitsneden met kunstglas (melkwit) en een veiligheidssluiting. Mühlendorf 3 uit de ECO-serie heeft een wanddikte van 19 mm met een speciaal profiel van onbehandeld Scandinavisch vuren hout, wat waterafstotend werkt. 

Dak(bedekking)

Tuinhuis Mühlendorf 3 beschikt over een lessenaarsdak met een dakhelling van 3 graden waardoor regenwater niet op het dak blijft staan. Het dak met een totale oppervlakte van 6,13 m² van dit fraaie moderne tuinhuis beschikt over een dakoverstek aan de voorkant van 18 cm, aan de achterkant van 14 cm en aan de achterkand van 7 cm. Het dak van Mühlendorf 3 bestaat uit 16 mm dakplaten. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Houten vloer

Houten vloer in de basis berging van Mühlendorf 3 (meerprijs)? Kies bij extra opties ook voor een onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderlegger. De KDI-onderlegger is vervaardigd uit massief hout en is door hoge keteldruk geïmpregneerd. Dit is een effectieve en ecologisch slimme bewerkingswijze voor houtbescherming. Vloeibaar gemaakte impregneringszouten worden onder druk in het hout geperst en verbinden zich met het hout, wat leidt tot een langere bescherming van het hout. Bovendien wordt het milieu op deze manier niet belast. Deze werkwijze garandeert een langdurige bescherming tegen rot in de constructie door bodemvocht.

Levering

De verwachte levertijd van dit Karibu product is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Mühlendorf 3 wordt standaard geleverd met uitgebreide opbouwtekening, 60 mm brede (KDI) geimpregeneerde funderingsbalken en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Houten tuinhuis type Mühlendorf kan tevens geleverd worden inclusief aanbouwdak van 240 of 280 en kan optioneel nog uitgebreid worden met dichte achter- en zijwand. Kijk hiervoor o.a. bij alternatieven van dit product onderaan deze pagina. 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Muhlendorf 3 Karibu Tuinhuis Mühlendorf 3 Karibu 242 x 217 x 211 cm Dubbele deur   |   Handig steek- en schroefsysteem Ruim op voorraad
€ 949,95 per stuk incl. btw