Tuinhuis Buxtehude 4 Karibu 327 x 507 x 238 cm met luifel

Productnummer: KA90359 Makkelijk uit te breiden   |   Ruime vleugeldeuren   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit

€ 2249,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakgootset
Dakgootset
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Ventilatieroosters
Ventilatieroosters
Ramen
Ramen
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
SamenstellingSluiten
  • € 2249,95StandaardproductTuinhuis Buxtehude 4 Karibu 327 x 507 x 238 cm met luifel
  • € 0,00Extra optiesbekijk opties
  • € 0,00Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Buxtehude 4 Karibu 327 x 507 x 238 cm met luifel

  • Degelijke Duitse kwaliteit
  • 5-jarige fabrieksgarantie op de constructie
  • Geen verzendkosten
  • 6-plus hoekverbinding
  • Exclusief dakbedekking

Tuinhuis Buxtehude 4 Karibu 327 x 507 x 238 cm met luifel

Tuinhuis Buxtehude 4 met luifel van Karibu is een ruime blokhut met zadeldak. De 28 mm profielen worden geschaafd uit scandinavische sparren. Deze hebben een perfecte pasvorm en zijn waterafstotend behandeld. De deuren en ramen zijn voorzien van kunstglas en bontebaardslot met 2 sleutels.

Afmetingen

Dit tuinhuis Buxtehude 4 van Karibu is 327 × 327 cm met een luifel van 180 cm. De dubbele deur is 140 x 176.5 cm. De funderingsmaten zijn 310 x 310 cm. Het dak heeft een helling van 15°. De oversteek van het dak is aan de voorzijde 180 cm en achterzijde 12 cm. Aan de zijkanten 18 cm.

Standaard meegeleverd

Bij Tuinhuis Buxtehude 4 met luifel van Karibu ontvangt u het complete schroevenpakket, de bouwtekening en het hang- en sluitwerk voor de deuren. De funderingsbalken zijn keteldruk geimpregneerd en bieden een goede bescherming tegen optrekkend vocht. Door de plaatsing onder de tuinschuur beschermen de vloerbalken effectief tegen wateroverlast en opspattend water. De deuren zijn voorgemonteerd en zijn voorzien van raam van kunstglas en bontebaardslot. De verstelbare deurscharnieren zorgen voor een optimale uitlijning. De dakgootset is kleurloos keteldruk geimpregneerd. De set wordt inclusief druipketting, bitumenlijm patroon en verstelbare beugels voor het vastzetten van het dakgootsysteem. Deze set kunt u als extra optie mee bestellen.

Dakbedekking

Het dak bestaat uit houten platen zonder dakbedekking. Als dakbedekking kunt u zelfklevende dakfolie voor zadeldak of dakshingles. Deze zijn in verschillende kleuren mee bestellen.

Behandeling

De blokhut wordt van stabiel, duurzaam sparrenhout uit Scandinavische bossen vervaardigd en wordt onbehandeld geleverd. Wij adviseren de blokhut te beitsen of verven direct na de levering.

Levertijd

De blokhutten van Karibu worden met zorg voor u samengesteld. De levertijd is hierdoor minimaal 3 weken. In het hoogseizoen kan dit langer zijn.

Leuk om te weten

De basis voor de Karibu producten zijn natuurlijke en hoogwaardige grondstoffen. Om het voortbestaan van deze grondstoffen ook in de toekomst te waarborgen, zet Karibu zich al jaren in voor projecten voor klimaatbescherming en de duurzaamheid.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Buxtehude 4 Karibu met luifelTuinhuis Buxtehude 4 Karibu met luifel 327 x 507 x 238 cm Makkelijk uit te breiden   |   Ruime vleugeldeuren   |   Made in Duitsland, A-kwaliteit Ruim op voorraad
€ 2249,95 per stuk incl. btw