Terrastegel 60Plus Soft Comfort 20 x 30 x 6 cm Grigio

Productnummer: EX20004   |   Geschikt voor tuin en oprit   |   Zeer onderhoudsvriendelijk

€ 32,51 Per m2 incl. btw
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel 60Plus Soft Comfort 20 x 30 x 6 cm Grigio

  • Luxe uitstraling
  • Zeer geschikt voor een oprit, terras of looppad
  • Voelen zijdezacht aan
  • Geborsteld en geïmpregneerd
  • Niet aftrillen

Terrastegel 60Plus Soft Comfort 20 x 30 x 6 cm Grigio

Koop nu de terrastegel 60Plus Soft Comfort 20 x 30 x 6 cm Giallo bij Gadero. Deze 60Plus Soft Comfort lijn van A-merk fabrikant Excluton is betaalbaar, eenvoudig te leggen en beschikbaar in vele kleuren en maten. Deze terrastegel in de afmeting 20 x 30 cm met een dikte van 6 centimeter cm heeft een oppervlak van 0.06 m2. Hierdoor zijn deze tegels geschikt voor zowel tuin als oprit. De kleur Giallo is een gemêleerde kleur met verschillende grijs en bruin tinten waardoor hij ideaal te combineren is qua kleur met bijvoorbeeld een tuinset. 

Zacht voor een hoog voetcomfort

De terrastegel 60Plus Soft Comfort 20x30x6cm Giallo is geborsteld. Dit betekend dat ze met een speciale koolstofborstels behandeld zijn waardoor de bovenlaag nog verder is afgedicht en vocht en vuil minder snel in de steen kunnen trekken. Dit zorgt ervoor dat de tegels zacht aanvoelen en dus zeer prettig beloopbaar zijn, ook met blote voeten, geschikt zijn voor kinderen en zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Om dit laatste verder te versterken zijn de tegels ook geïmpregneerd. Dit maakt de tegel erg duurzaam. 

Is dit niet de variant die u zoekt? Bekijk dan ons ruime aanbod Excluton 60Plus Soft Comfort en Soft Finish. Bent u toch op zoek naar een andere betontegel? Dan adviseren wij u om eens een kijkje te nemen bij ons volledige assortiment betontegels. Vergeet niet uw bestrating toebehoren mee te bestellen voor een compleet pakket om meteen aan de slag te kunnen in uw tuin!


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
60Plus Soft Comfort 20 cm x 30 cm x 6 cm Grigio Terrastegel 60Plus Soft Comfort 20 x 30 x 6 cm Grigio   |   Geschikt voor tuin en oprit   |   Zeer onderhoudsvriendelijk Op voorraad
€ 32,51 Per m2 incl. btw