Tuintegel 60Plus Soft Comfort 80 x 80 x 6 cm Grezzo

Productnummer: EX1000939   |   Geborsteld en geïmpregneerd   |   Past in vrijwel elke tuinstijl

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 38,00 Per m2 incl. btw
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuintegel 60Plus Soft Comfort 80 x 80 x 6 cm Grezzo

  • Mooie, zachte kleur
  • Geïmpregneerd voor onderhoudsvriendelijkheid
  • Voelen zijdezacht aan
  • Geschikt voor terras en looppad
  • Niet aftrillen
  • Niet geschikt voor uw oprit

Tuintegel 60Plus Soft Comfort 80 x 80 x 6 cm Grezzo

De 60Plus Soft Comfort terrastegels zijn nu online verkrijgbaar bij ons. Deze lijn van Excluton is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Wij bieden u hier de 80 cm x 80 cm x 6 cm steen aan welke een oppervlakte heeft van 0,64m2 en 86,4kg weegt. De stenen besteld u eenvoudig per stuk, u berekend hoeveel u nodig heeft en betaalt zo nooit te veel. De kleur Grezzo is een gemêleerde steen met bruin- en grijstinten. Het is een zachte mix waarbij het bruin tegen het roze aan zit.

Hoge duurzaamheid

Deze warme steen heeft een veredelingsbehandeling gehad waardoor hij zacht aanvoelt. Dit is te danken aan de speciale koolstofborstels waar de tegels mee bewerkt zijn. Deze borstels zorgen ervoor dat de betontegels erg zacht aanvoelen. Hierdoor zijn ze erg prettig beloopbaar, ook op blote voeten. Daarnaast zijn ze ook vuilwerend, mos- & algwerend en uitbloei-remmend. De borstels zorgen er ook voor dat de poriën verder worden afgedciht, zodat ze geen vocht en vuil opnemen. Dit effect wordt versterkt door de impregnatielaag. Kies dus voor deze tegels als u een tegel zoekt met een hoog voetcomfort en die weinig onderhoud vereist. 

Bestel nu online bij Gadero deze ideale tuintegel van Excluton

De tuintegel 60Plus Soft Comfort 80 x 80 x 6 cm Grezzo besteld u nu voordelig en eenvoudig bij Gadero. Gaat u zelf aan de slag in uw tuin? Zie dan bovenstaande video of neem onze klustips door voor makkelijk te volgen stappenplannen en alle extra materialen die u nodig heeft voor uw specifieke tuinproject. Voeg deze toe aan uw winkelwagen voor u uw bestelling plaatst. 

Is dit toch niet de betontegel die u zoekt? In de Excluton 60Plus lijn of onze categorie betontegels vindt u altijd de perfecte tegel voor u. Is beton niet het materiaal waar u naar op zoek bent? Bekijk dan ook eens onze keramische tegels of natuursteentegels. Gadero levert binnen enkele werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair 60Plus soft comfort betontegel 80 x 80 x 6 cm Grezzo Tuintegel 60Plus Soft Comfort 80 x 80 x 6 cm Grezzo   |   Geborsteld en geïmpregneerd   |   Past in vrijwel elke tuinstijl
€ 38,00 Per m2 incl. btw