MBI GeoColor 3.0 Tops 60x60x4 cm Meteor White/Grey Tuintegels

Productnummer: MB030816   |   Luxe tegel met Factor 30 beschermlaag   |   Per 6 tegels te bestellen

€ 49,35 Per m2 incl. btw
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI GeoColor 3.0 Tops 60x60x4 cm Meteor White/Grey Tuintegels

  • Met factor 30 Deklaag, dus onderhoudsvriendelijk
  • Warme tegels met natuurlijke structuur
  • Kleur past in iedere tuin
  • Geïntegreerde afstandhouders
  • Niet geschikt voor uw oprit

MBI GeoColor 3.0 Tops 60x60x4 cm Meteor White/Grey Tuintegels

Droomt u van een tuin met karakter? Kijk dan eens naar de populaire GeoColor 3.0 Tops serie. Dit is een serie bestaand uit enorm luxe betontegels. de MBI GeoColor 3.0 Tops 60x60x4 cm Meteor White/Grey Tuintegels zijn tegels uit de GeoColor serie met echt een stoer, robuust uiterlijk. Het lijkt alsof de tegels een lichte structuur hebben, dit brengt een natuurlijke sfeer met zich mee. Deze fraaie tuintegels zijn ideaal voor uw terras of looppad omdat de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend is. GeoColor is van mindere kwaliteit dan GeoCeramica, maar daarom ook goedkoper. De tegels zijn veel beter dan geïmpregneerde tegels en daarom ook iets minder goedkoop. De GeoColor serie lijkt in de basis enorm veel op de hogwaardige GeoStretto Plus serie. Waar de GeoColor een stoere, robuuste indruk geeft, geeft de GeoStretto juist. een rustige, vlakke en strakke indruk. De GeoColor 3.0 Tops 60x60x4 cm Meteor White/Grey hebben een warme grijze kleur die in elke tuin goed tot zijn recht komt. Combineer deze te gekke terrastegels van beton met een bloembak of tuinafscheiding van bijpassende stapelblokken. Vergeet niet om aan uw afwatering te denken en haal direct een aluminium gekleurde watergoot voor een milieuvriendelijke EN moderne tuin. Bij Steenhandel Gadero bestelt u online alles wat u nodig heeft om uw droomtuin compleet te maken voor een vriendelijke prijs.

Wat is het voordeel van een factor 30 beschermlaag?

Waar er bij onbehandelde betontegels na verloop van tijd sprake is van slijtage en verontreiniging, hebben algen en mos door de innovatieve, factor 30 beschermlaag amper kans zich te hechten in de poriën van uw GeoColor terrastegels. De drie dubbele beschermlaag wordt 24 uur na productie aangebracht op de toplaag van de tegels, waardoor de betontegel extra verdicht is, kleurvaster is en is voorzien van een lichte glans. De Protection Plus factor 30 behandeling biedt een vuil- en waterafstotende beschermlaag voor uw GeoColor terrastegel die niet alleen een alg- en mosremmend effect heeft, maar uw terrastegel ook nog eens eenvoudiger te reinigen maakt. De dubbele beschermende laag zorgt voor minder kans op blijvende vlekken en laat zich bijvoorbeeld kauwgum minder snel hechten op deze betontegel. Deze Protection Plus Factor 30 toplaag zorgt ervoor dat GeoColor 3.0 tuintegels van een nog hogere kwaliteit zijn dan de meeste andere Betontegels met Coating.

Perfect voor de doe-het-zelver

Bent u nou een doe-het-zelver en gaat u deze fraaie GeoColor tegels zelf leggen? Ondanks de speciale factor 30 behandeling kunt u deze terrastegels voor buiten net zo gemakkelijk leggen als de gewone, onbehandelde betontegel; in een normaal zandbed dus. Wij raden u aan om uw voegen minstens 3 of 4 millimeter te hanteren. Wij hebben nog een aantal andere handige tips & tricks op een rijtje gezet voor het aanleggen van GeoColor 3.0

Waarom een facetrand handig is

GeoColor 3.0 Tops Meteor White/Grey tuintegels zijn voorzien van een kleine, handige facetrand. Een facetrand is handig omdat bestrating na verloop van tijd, ongeacht de kwaliteit van de tegels, altijd een beetje kan verzakken. Als dat het geval is, kunnen de bovenste twee randen van twee stenen tegen elkaar aan draaien. Dit zorgt ervoor dat deze randen beschadiging oplopen. Deze beschadiging op termijn kan worden voorkomen door een facetrand. Uw terras of uw tuinpad is op deze manier ook op de lange termijn net zo mooi als op de eerste dag dat u hem heeft gelegd. Naast het praktische aspect, heeft een facetrand ook een uiterlijke functie. Een facetrand accentueert de individuele tegels in uw terras. Een tegel zonder facet of vellingskant geeft een strakker geheel.

Nóg betere tuintegels

GeoColor 3.0 Tops Meteor White/Grey is van behoorlijk hoge kwaliteit, echter is er altijd baas boven baas. Het absolute neusje van de zalm op het gebied van betontegels zijn de GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken een keramisch design hebben en erg dicht in de buurt komen van echt keramiek. Wilt u nou toch even verder kijken naar echt keramiek? Kijk dan GeoCeramica tegels. Dit zijn keramische tegels met een betonnen onderlaag waardoor u ze gemakkelijk kunt verwerken.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw prachtige MBI GeoColor 3.0 Tops Meteor White/Grey tegels bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met handig facetrandje terrastegel geocolor tops 3.0 meteor white grey MBI GeoColor 3.0 Tops 60x60x4 cm Meteor White/Grey Tuintegels   |   Luxe tegel met Factor 30 beschermlaag   |   Per 6 tegels te bestellen Op voorraad
€ 49,35 Per m2 incl. btw