Tegel PVC Vloeren - Mflor - Floer - Stenen Tegel Designs

Een tegel vloer van PVC? Ja zeker! De laatste jaren zijn de ontwikkelingen op het gebied van PVC vloeren enorm gegroeid. Het materiaal is schoner en de variaties in vloeren zijn intussen eindeloos geworden. Zo zijn er verschillende vloeren beschikbaar in PVC waaronder ook de tegelvloer. De luxe combinatie van ijzersterk PVC en een slijtlaag van 0,55 mm zorgt ervoor dat deze tegels intensief belopen kunnen worden. Naast het feit dat de tegels 100% waterdicht zijn en dus toegepast kunnen worden in badkamers en keukens zijn ze ook erg geschikt voor vloerverwarming en vloerverkoeling. Door de geringe dikte van 2,5 mm nemen deze tegel vloeren snel de temperatuur op van de ruimte en voelen dus warm en comfortabel aan. Deze PVC tegels worden eco-vriendelijke geproduceerd zonder weekmakers. Het PVC voldoet zelfs aan alle normeringen van het REACH keurmerk. Dit houdt in dat er geen stoffen zijn gebruikt die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. U haalt dus een vloer in huis die bijdraagt aan een gezond binnenklimaat. 

 

Vloerspecialist Gadero bezorgt ook deze PVC vloerdelen gratis bij u thuis. De vloeradviseurs van Gadero adviseren u om de Stenen tegels van PVC vloer te laten verlijmen door een specialist. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze PVC verlijm legservice. Heeft u nog enkele vragen over dit product of één van onze andere PVC, Laminaat of Parket producten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze vloerspecialisten.

Wist u dat Gadero ook Tegel vloeren van laminaat verkoopt? Deze zijn iets minder waterbestendig maar legt u eenvoudig zelf dankzij de handige klik-verbinding.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode