Logo Gadero
service

Tegel Laminaat

Hier vindt u alle laminaat tegel designs. Met deze laminaat vloerdelen haalt u een fraaie tegelvloer in huis met alle voordelen van een laminaat vloer. Waar u bij een echte tegelvloer vaak een specialist nodig bent voor de verwerking van de tegels, kunt u hier zelf met de eenvoudige laminaat click-systemen de tegels leggen. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Daarnaast hebben deze moderne tegels alle nodige bewerkingen gehad waardoor ze qua duurzaamheid en krasbestendigheid niet onderdoen voor een echte tegel. Bovendien hoeft u niet te vrezen voor scheuren in tegels of vlekken die bij tegels omhoog komen in de oppervlaktestructuur. Deze laminaat tegels zijn bovendien allen voorzien van laminaatgebruiksklasse 32 en u krijgt bij aankoop een garantie van 25 jaar op deze luxe tegels. We bezorgen al onze vloerdelen GRATIS bij u aan huis!

Gaat u deze trendy Laminaat Tegels zelf leggen? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. De kwaliteit en duurzaamheid van het Quick-StepMeister en Floer laminaat wordt aangetoond door de volgende verschillende laminaat gebruiksklasse's:

  • AC 1 Klasse 21 Laminaat voor licht particulier gebruik

  • AC 2 Klasse 22 Laminaat voor normaal/matig particulier gebruik

  • AC 3 Klasse 23 Laminaat voor intensief particulier gebruik

  • AC 3 Klasse 31 Laminaat voor licht commercieel gebruik / intensief particulier gebruik

  • AC 4 Klasse 32 Laminaat voor normaal commercieel gebruik / intensief particulier gebruik

  • AC 5 Klasse 33 Laminaat voor intensief commercieel gebruik / intensief particulier gebruik

Meest gestelde vragen over tegel laminaat

Inspiratie