Paved stenen 33x22x6cm Hamburg Nachtzwart

Productnummer: PAV70051   |   Duitse topkwaliteit stenen en toch betaalbaar

€ 25,86 Per m2 incl. btw
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Paved stenen 33x22x6cm Hamburg Nachtzwart

  • Duitse topkwaliteit maar toch betaalbaar!
  • Geschikt voor terras en oprit
  • Inclusief een 1/3 en 2/3 beginsteen per m2
  • Met afstandhouder en facetrand

Paved stenen 33x22x6cm Hamburg Nachtzwart

Deze Paved stenen Hamburg in de populaire maatvoering 33x22x6cm zijn nachtzwart van kleur en voorzien van een facetrand en afstandhouders. De klinkers worden per laag van 1,16m2 verkocht en verpakt. Een volle pallet bestaat uit 13,94m2 klinkers en weegt 1840 kilo. Deze prachtige stenen van het merk Paved worden in Duitse betonfabrieken geproduceerd waar kwaliteit zeer hoog in het vaandel staat. Deze Paved Hamburg klinkers zijn ondanks de Duitse hoge kwaliteit zeer betaalbaar en net even anders dan stenen afkomstig uit Nederlandse fabrieken. 

Paved klinkers aanleggen

De klinkers van Paved zijn zeer geschikt om zelf om te toveren in een prachtig terras of oprit. U doet dit op een standaard zandbed van 10 a 15 cm bij een terras of 20 a 25 cm bij een oprit of bij een slappe ondergrond. Deze dient aangetrilt te worden en opgesloten met betonbanden. Houdt hierbij ook rekening met het afschot zodat u een goede afwatering heeft. Leg de stenen niet te strak tegen elkaar en voeg ze als laatste af met een goede voegmiddel om onkruid tussen de klinkers te voorkomen. 

Snelle levering aan huis

Krijg deze Paved Hamburg klinkers binnen enkele werkdagen geleverd in heel Nederland, België en Duitsland. Bij sierbestrating specialist Gadero bestelt u tegen gunstige thuiswinkel waarborg service voorwaarden. Realiseer dit jaar nog uw droomtuin en bestel Paved klinkers in combinatie met zand, opsluitbanden, watergoten en eventueel tuinhout voor een vlonder of schutting.

Bekijk meer producten van dit merk via de categorie Paved of bekijk het gehele assortiment sierbestrating.

 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Aanrader Paved klinkers Hambrug Nachtzwart Paved stenen 33x22x6cm Hamburg Nachtzwart   |   Duitse topkwaliteit stenen en toch betaalbaar Op voorraad
€ 25,86 Per m2 incl. btw