Steigerplank Siberisch hout Glad Geschaafd 2.8 x 19 cm

Productnummer: LDS28192-28-190 Voor vlonder of meubelen maken

Delen via WhatsApp
Vanaf € 26,95 per stuk
Steigerplank Siberisch hout Glad Geschaafd 2.8 x 19 cm
300 cm x 19 cm x 2.8 cm € 26,95per stuk
510 cm x 19 cm x 2.8 cm € 43,75per stuk
600 cm x 19 cm x 2.8 cm € 49,95per stuk

Voor- en nadelen van Steigerplank Siberisch hout Glad Geschaafd 2.8 x 19 cm

  • A-kwaliteit Siberisch hout uit Rusland
  • Kleine noesten
  • Voor vlonder of meubelen maken
  • Veel duurzamer dan Europees Lariks Douglas hout

Steigerplank Siberisch hout Glad Geschaafd 2.8 x 19 cm

U wilt luxe tuinmeubelen maken of een vlonder bouwen van deze steigerplank formaat planken van Siberisch hout? Deze 2.8 x 19 cm planken zijn rondom glad geschaafd en hier te koop in diverse lengtes. 

Siberisch lariks

Siberisch hout uit Rusland wordt tevens Siberisch lariks genoemd, het is echter niet te vergelijken met het lariks douglas hout wat we kennen uit Europa. De Siberische variant is veel zwaarder, duurzamer, heeft kleinere noesten en meer geel-bruin van kleur (niet rose). Deze houtsoort is de zwaarste naaldhoutsoort die er bestaat, daarom noemt men deze planken ook wel Europees hardhout. 

Houten terrasplanken

Indien u een houten terras van deze planken gaat maken, dan adviseren wij balken om de 40 cm hart op hart als fundering aan te houden. Ook raden we jaarlijks behandelen met onze Maxrelease transparante beits aan. Dit maakt uw vlonder minder snel glad, doordat vocht en vuil minder blijft hechten. Ook voor andere zachthout vlonderplanken kunt u bij Gadero terecht. 

Voor deze Siberisch lariks 28x190 mm geldt op is op. 

Handige rekenhulp voor benodigde aantallen

Gebruik onze handige vlonder rekentool voor het berekenen van de benodigde materialen met deze steigerplank siberisch lariks 28x190 plank glad geschaafd. Klik op de link om de rekentool te starten. Vul vervolgens de afmetingen van uw terras in en kies de gewenste onderbalken en accessoires.


Laatst bekeken door u