Filters:

Steigerhout tafel

Helaas!

Er zijn geen producten die voldoen aan uw gekozen filteropties.

Nieuw in ons assortiment zijn de kant en klare eettafels en eetbanken gemaakt van steigerhout. Deze fraaie houten eetkamertafels en eetkamerbanken, gemaakt van oud-grijze steigerplanken, worden speciaal op maat gemaakt. Deze tafels en banken worden volledig gemonteerd geleverd, u heeft dus geen gereedschap nodig! De planken zijn geschuurd, zodat u de look heeft van oud, maar voelen prettig aan. U kunt dus gerust aan deze nieuwe tafel dineren. 

Het is zelfs mogelijk om een andere maat eettafel of eetbank te laten maken, neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij leveren eettafels van hout overal in Vlaanderen onder veilige BeCommerce service-garanties. Zo bent u zeker van levering met service.

Kies uit verschillende uitvoeringen steigerhouten eettafels en eetbanken. Deze unieke eetkamertafels en eetbanken zijn verkrijgbaar in gewone steigerhout modellen en luxueuze Kloostermodellen. De steigerplanken zijn allemaal nieuw, geschuurd en met een oud-grijze kleur behandeld waardoor u een prachtig exemplaar eetkamertafel en/of bank binnenshuis hebt. Combineer de eettafels en banken met elkaar voor een complete steigerhouten eetkamerset. Alle eettafels en eetbanken worden tegen de beste prijs in heel Benelux geleverd!

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode