Steigerhout Eettafel voor binnen in 18 maten type kloostertafel

Kant en klaar, geen bouwpakket   |   Zeer netjes afgewerkt, geen schroeven in zicht

Op maat gemaakt 8-10 werkdagen

Vanaf 229,95 € per stuk incl. BTW

Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  0,00 € Totaal incl. BTW
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Specificaties voor Kant en klare Steigerhout Eettafel in 9 maten

  • Steigerhouten eettafel, Mooi afgewerkt en geschuurd
  • Kant en klaar geleverd, geen bouwpakket dus
  • Stoer uiterlijk, kloostertafel model
  • Betaalbaar en made in Holland
  Merk:
  Fesca
  Productnr.:
  RR2374
  Afmetingen:
  180-320 x 100 x 78 cm
  Extra:
  Meest verkocht
  Behandeling:
  Onbehandeld
  Materiaal:
  Vuren steigerhout

  Kant en klare Steigerhout Eettafel in 9 maten

  Deze trendy kloostertafel voor in de eetkamer is compleet in eigen land gemaakt. De steigerhouten eettafel voor binnen bestaat volledig uit A-kwaliteit, gebruikt steigerhout planken van 3 cm dik en de tafel wordt gebruiksklaar geleverd. Dit houdt in dat u de tafel niet zelf in elkaar hoeft te zetten, maar dat alles voor u geregeld wordt. U kunt deze schitterende kant en klare tafel in 20 verschillende maten en tegen de beste prijs bij ons verkrijgen!

  Kant en klaar + geschuurd

  Deze moderne steigerhouten eettafel voor binnen is schoongemaakt en geschuurd. Bovendien heeft deze kwalitatief hoogstaande tafel geen zichtbare schroefkoppen en is de tafel zeer netjes afgewerkt. Deze houten eettafel is onbehandeld en u kunt de tafel naar wens beitsen of verven met bijvoorbeeld Maxrelease kleurloos (aanbevolen) of andere kleuren. Deze moderne grijze eettafel van steigerhouten planken is 78 cm hoog en is zowel in de keuken, een kleine bedrijfskantine als buiten te gebruiken. Wist u dat deze grijze tafels in Nederland worden gemaakt, u steunt dus ook uw eigen economie met uw aankoop.

  Bestel banken of stoelen mee

  Let op, stoelen of banken zijn niet inbegrepen. U kunt bij deze steigerhouten eettafel losse banken bij ons bestellen. Deze prachtige kloostertafel is geschikt voor stoelen met een maximale leuning hoogte van 70 cm.

  Afwerking

  Dankzij de afwerking van deze trendy eettafel zijn de schroefkoppen, zowel in de tafelpoten als in het tafelblad, mooi diep weggwerkt. Vanwege de onderligger constructie van een kloostertafel, is de eettafel erg populair. De onderligger constructie zorgt ervoor dat de tafelpoten recht blijven staan en het geeft de tafel een authentieke/ traditionele uitstraling. De onderbalk is demontabel, wel zo handig bij lastige hoeken.

   

  Deze steigerhouten kloostertafel wordt geleverd met rubberdopjes voor onder de poten zodat uw vloer wordt beschermd. De tafel voor buiten en binnen is vakkundig voorgemonteerd zodat de poten en het blad niet gaan trekken. Om de kwaliteit van de tafel te behouden adviseren wij om de kloostertafel op een vlakke ondergrond te plaatsen. De eettafel wordt kant en klaar bij u aan huis geleverd. De tafelpoten en onderligger zijn geschroefd en verlijmd voor extra stevigheid en dus niet te demonteren. Moet de eettafel door een nauwe doorgang en wilt u de ligger wel kunnen demonteren? Neem dan contact op met ons.

  Deze sfeervolle houten klooster eettafel is bij ons in 18 maten verkrijgbaar. Ook gaaf in combinatie met onze wicker eettafelstoelen (zie verwante artikelen, foto en de video onze bijpassende wicker ACTIE eettafel stoel) of bijpassende steigerhouten bankjes zie eveneens verwante artikelen. 

   


  Vragen & antwoorden over dit product

  Ja dit is mogelijk, zelfs zonder meerprijs, wel even aangeven bij uw bestel-opmerkingen! Geef aan of dit bij beide zijden moet.

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht

  Productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf een beoordeling
  * verplicht

  Dit product bestellen?
  Meest verkocht eettafel steigerhout kloostermodel Steigerhout Eettafel voor binnen in 20 maten type kloostertafel Kant en klaar, geen bouwpakket   |   Zeer netjes afgewerkt, geen schroeven in zicht
  Vanaf 229,95 € per stuk incl. BTW