Rabat Thermo Bamboe Tong en Groef 2.0 x 13.7 x 180 cm Behandeld met Olie

Productnummer: FW77014-20-137-1800 Voor een compleet dicht tuinscherm   |   Van duurzaam en ecologisch verantwoord bamboe   |  

€ 27,95 € 22,95 per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Rabat Thermo Bamboe Tong en Groef 2.0 x 13.7 x 180 cm Behandeld met Olie

  • Gemaakt van duurzaam en milieuvriendelijk thermo Bamboe
  • Lange levensduur en zeer stabiele profielen
  • Behandeld met olie voor langere levensduur en kleurbehoud
  • Voor een zeer dichte erfafscheiding
  • Schuttingpalen los bij bestellen

Rabat Thermo Bamboe Tong en Groef 2.0 x 13.7 x 180 cm Behandeld met Olie

Voor een duurzame en milieuvriendelijke schutting gebruikt u deze rabatplanken van bamboe. Deze 2.0 x 13.7 x 180 cm stapelbare schuttingplanken zijn gemaakt van thermisch gemodificeerd bamboe. Dit materiaal heeft als voordeel dat het een hernieuwbare grondstof is, de bamboeplant groeit namelijk gewoon door nadat de stokken gekapt zijn. Bovendien zijn deze tong en groef planken thermisch gemodificeerd, wat ze een lange levensduur en goede weerstand tegen schimmel en houtrot geeft. De A-kwaliteit MOSO planken zijn al behandeld met olie, dit zorgt voor kleurbehoud en een nog hogere duurzaamheid. Deze stapelbare schuttingplanken, eigenlijk is het een soort blokhutprofiel, hebben een luxe uitstraling en maken een zeer dichte schutting, voor veel privacy in de tuin. 

Stapelrabat bamboe

Dit stapelrabat is 2 cm dik, 13.7 cm breed en 180 cm breed. Deze planken hebben een thermische behandeling ondergaan. Hierdoor krijgt bamboe, wat een grassoort is en dus over het algemeen niet als duurzaam gezien wordt, een lange levensduur. Bovendien nemen de planken minder vocht op, waardoor ze minder werken. Deze stapelbare rabatdelen zijn reeds voorzien van een olielaag. Dit beschermt de planken tegen vocht en vuil en zorgt bovendien voor kleurbehoud. Voor een langere levensduur raden wij u wel aan om de schuttingplanken regelmatig opnieuw met olie te behandelen. Deze rabatdelen zijn zeer milieuvriendelijk en komt uit de MOSO fabriek, het A-merk van bamboehout. 

Bamboe rabat delen monteren

Het plaatsen van deze bamboe rabatdelen van MOSO/Felixwood is zeer eenvoudig. U gebruikt hiervoor de 8 x 8 cm aluminium palen van hetzelfde merk, te vinden bij de bijbehorende producten. Deze palen hebben uitneembare strips aan alle 4 de zijden, zodat u de palen flexibel kunt plaatsen. U maakt van elke paal dus eenvoudig een begin-, eind-, tussen of hoekpaal. Door de rabatdelen op elkaar te stapelen komt u uit op een volledig dicht tuinscherm. Het voordeel van deze losse planken is dat u zelf bepaalt hoe hoog u uw tuinscherm wil maken. Voor een volledig tuinscherm heeft u 14 tot 15 rabatdelen nodig. Eventueel ook in onze Bankirai hardhouten gleufpalen te plaatsen.

Zoekt u toch andere stapelbare schuttingplanken? Bekijk dan ook het gehele Fun-fence aanbod aan duurzame WPC stapelbare schuttingplanken of ga naar onze betonpalen met stapelrabat.
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Schutting Bamboe Rabat plank tong en groef Rabat Thermo Bamboe Tong en Groef 2.0 x 13.7 x 180 cm Behandeld met Olie Voor een compleet dicht tuinscherm   |   Van duurzaam en ecologisch verantwoord bamboe   |   Op voorraad
€ 27,95 € 22,95 per stuk incl. btw