Stapelblokken Antraciet Zwart Strak 60 x 30 x 15 cm Hoekstuk Excellence

Productnummer: EX70207-L Extra Large, robuuste muurelementen met afgeschuinde zijde

€ 6,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Stapelblokken Antraciet Zwart Strak 60 x 30 x 15 cm Hoekstuk Excellence

  • Hoekstuk in de vorm van een L
  • Zeer stevig, 15x15 cm dikte
  • Geschikt voor alle Excluton 15x15 cm stapelblokken
  • Ideaal het maken van stevige hoeken van uw border

Stapelblokken Antraciet Zwart Strak 60 x 30 x 15 cm Hoekstuk Excellence

Combineer deze 60x30x15 cm hoekstuk stapelblokken voor tuinborders met 15x15x60cm of 15x15x120 cm blokken. Verhoogde borders zijn de trend van de laatste jaren. Wist u dat u met deze betonnen L vormige stapel blokken zeer makkelijk de hoek om kan zonder zelf te hoeven slijpen? Met deze robuuste betonnen palissaden hoekstukken maakt u eenvoudig een hoek voor een verhoogde border in uw tuin. Deze Linia palissaden genoemd, zijn per stuk te bestellen en hebben een afmeting van 30 cm breedte, 15 cm hoogte en 60 cm lengte.

De 60x30x15 cm betonnen hoekblokken ofwel hoek stapelstenen in de kleur antraciet zwart Excellence, zijn niet getrommeld en geven uw tuin een strakke uitstraling. We noemen deze kleur een excellence kleur omdat de steen voorzien is van een zwarte kleur waar roet in is verwerkt. Dankzij dit roet blijven de stenen langer zwart. De elementen kunnen o.a. gebruikt worden voor het maken van een muur die de hoek om moet, vijverrand met hoek, trap of een border met een rechte hoek. Zo voorkomt u dat u moet slijpen en dat uw border naden tussen de stenen in de hoeken heeft. De blokken zorgen dus ook voor extra stevigheid in de hoeken.

De Linia betonnen muurelementen van Excluton zijn vorstbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Tips voor montage

Deze moderne beton muurblokken passen in elke tuin. Voor een stevig geheel adviseren we deze stenen stapelblokken voor uw tuin op een zandbed te plaatsen waarin u een opsluitband op zijn kant legt. Bij een muur hoger vanaf 4 blokken hoog raden wij aan om een funderiong van cement te maken.Plaats het eerst betonnen blok half boven en half onder de grond. Zo krijgt u een stevige basis. Stapel vervolgens de volgende 15x15 cm dikte muurelementen hier op. Laat de naden steeds halfsteens verspringen. Gebruik onze steenlijm voor het vastlijmen van de muurelementen. Zo voorkomt u dat de blokken verschuiven en dit is veiliger voor kinderen. Lees ons stappenplan voor muurelementen plaatsen door en kom niet voor verrassingen te staan tijdens het klussen. 

Bent u op zoek naar een ander muurelementen? Neem dan eens een kijkje in ons volledige assortiment stapelblokken of Excluton linia palissaden. Ook kunt u ons complete assortiment aan sierbestrating bekijken!