Online warehouse tour

Vaak krijgen wij van klanten de vraag of Gadero ook een showroom heeft. In ons warehouse hebben wij dit niet. Met een assortiment van 10.000 artikelen ook bijna onmogelijk. Gadero heeft wel een mega-magazijn in Groningen waar het meeste hout opgeslagen ligt en verwerkt wordt. Dit magazijn, vol rondrijdende heftrucks, kan echter niet zomaar bezocht worden. Enkel op onze locatie in Breukelen (Nederland) hebben wij een showroom.

Wilt u toch een kijkje in de keuken nemen bij de #1 houthandel van de Benelux? U vindt op deze pagina (rechts in beeld) onze digitale Warehouse video. Zo krijgt u een beeld van onze voorraden. Desgewenst kunt u een afspraak maken) voor advies en het meenemen van proefstukjes.

Proefmonsters van uw houtsoort

Hout is een natuurproduct. Er zijn ontzettend veel verschillende varianten hardhout en zachthout en deze hebben allemaal een andere kleur, structuur en zelfs geur. Het is dan ook logisch dat u uw gewenste houtsoort eerst wilt vasthouden met 2 handen en zien met uw eigen ogen. Daarom kunt u bij Gadero proefmonsters aanvragen van schuttingplanken, rabatdelen, vlonderplanken, vloerdelen en composiet. Wij sturen de proefmonster(s) dan naar u op zodat u de juiste keuze maakt voordat u besteld. Handig toch?

Afhalen in Hofstade Aalst

Voor het afhalen van tuinhout hebben wij in Belgie speciale afhaaldagen. Meer informatie daarover vindt u hier. Het adres is Hekkestraat 20 in Hofstade (Aalst). LET OP, op andere dagen en tijden is hier niet iemand van Gadero aanwezig!

Tuinhuisjes en overkappingen zelf showroom

Gadero heeft in heel Nederland diverse deelnemers van ons zelf showroom concept. Bent u dus van plan om een tuinhuis of blokhut aan te schaffen maar wilt u deze eerst bekijken? In sommige gevallen is dit mogelijk. Wij adviseren dan om contact op te nemen met de klantenservice om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.