Tuinhek Paal Antraciet Elephant Modular 6.8 x 6.8 x 97 cm

Productnummer: DV16003-68-68-970 Voor Elephant Modular 180 x 97 cm schutting

143 stuks op voorraad Vaste bezorgdag per postcode

€ 32,25 per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Tuinhek Paal Antraciet Elephant Modular 6.8 x 6.8 x 97 cm

  • Minimale afname van 4 stuks

Tuinhek Paal Antraciet Elephant Modular 6.8 x 6.8 x 97 cm

Deze aluminium tuinhek paal uit de Elephant Modular lijn is speciaal voor het Elephant Modular composiet antraciet zelfbouw schutting systeem van 180 x 97 cm schermen. De aluminium schuttingpaal is 6.8 cm dik en 97 cm lang. Deze paal wordt zonder voetsteun geleverd. Vergeet de voetsteun er niet bij te bestellen (zie bijbehorende producten)!

De luxe aluminium schuttingpaal van net geen 1 meter lengte is te gebruiken als hoekpaal, tussenpaal en t-paal. De Elephant Modular paal wordt geleverd met 2 afdekstrips en paalkap. De aluminium tuinpaal is antraciet gepoedercoat. 

Met de modulaire zelfbouwschutting systemen uit de Elephant Modular lijn bouwt u eenvoudig en snel een tuinscherm bij uw terras of als erfafcheiding. De schutting wordt opgebouwd uit losse onderdelen. Waardoor u deze eenvoudig in hoogte en breedte kunt aanpassen. Zo heeft u al gauw een unieke schutting.

Tips

De schuttingpaal kunt u gemakkelijk op de voetsteun schuiven, nadat u de voetsteun stevig aan een harde ondergrond heeft toegevoegd.

Een zeer fraaie toevoeging aan uw composiet zelfbouwschutting is het speciale LED verlichting voor de Elephant Modular lijn. De LED verlichting loopt op zonne-energie.

Daarnaast kunt u eenvoudig gevel-verlichting op uw scherm monteren. Via de holle kamers van de composiet lamellen kunt u de kabels eenvoudig werken. Ook het binnenwerk van de aluminium schuttingpaal is ideaal voor het verwerken van de kabels van uw gevel verlichtings-armatuur.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Elephant Modular Antraciet Paal Tuinhek Paal Antraciet Elephant Modular 6.8 x 6.8 x 97 cm Voor Elephant Modular 180 x 97 cm schutting
€ 32,25 per stuk incl. btw