Rozet Bijpassend Design - 10 stuks

Productnummer: FL4015 Rozetten verwarming buis afwerking

€ 16,45 Per 10 stuks incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Rozet Bijpassend Design - 10 stuks

  • Bijpassend aan elke laminaat en PVC vloer
  • Zelfklevend
  • Meer dan 200 verschillende designs
  • Alleen overeenkomend met vloeren uit ons assortiment

Rozet Bijpassend Design - 10 stuks

Voor de afwerking van verwarmings buizen, waterleidingen of CV leidingen zijn er rozetten beschikbaar met hetzelfde design als uw laminaat of PVC vloer. Hierdoor kunt u gemakkelijk de vloer om de leidingen heen plaatsen en netjes afwerken. Met een diameter aan de binnenkant van 17 mm past deze Rozet om verschillende leidingen heen. Heeft de verwarmingsbuis een andere afmeting of is de leiding breder? U maakt de rozetten eenvoudig en snel op maat door gebruik te maken van een hol pijpset. Hierdoor zijn de rozetten van het merk Floer niet alleen bijpassend aan uw laminaat of PVC vloer maar zijn ze ook passend te maken aan de leiding of buis.

In 1 pak zitten 10 stuks rozetten. Een rozet heeft een diameter van 17 mm (binnenkant) en 55 mm (buitenkant). De Rozetten Standaard bijpassend gefolied zijn zelfklevend en daardoor eenvoudig te installeren. Naast deze bijpassend gefoliede rozetten zijn er ook RVS rozetten beschikbaar. Wilt u weten hoe een vloer rondom een verwarmingsbuis of CV leiding moeten worden geplaatst? We helpen u graag op weg met de instructies voor het leggen van laminaat.

Let op! Voor losstaande bestellingen zonder een binnenvloer geldt er een minimaal afname van 10 sets (100 stuks). Alleen verkrijgbaar in een overeenkomend design met vloeren uit ons assortiment.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Overeenkomend met vloer Rozetten Standaard bijpassend design Rozet Bijpassend Design - 10 stuks Rozetten verwarming buis afwerking Op voorraad
€ 16,45 Per 10 stuks incl. btw