Resysta vlonderplank Bruin Grijs 2.0 x 14 cm met effen/fijne ribbel zijde Schroef of naadloze clip OP = OP

TUV Gekeurd

Productnummer: SA46003   |   15 jaar garantie   |   Stroef anti-slip toplaag

Resysta vlonderplank Bruin Grijs Effen Schroef of Naadloze Clip Lengte Breedte Dikte Prijs/- Aantal stuks Aantal Voorraad / Bundels
300 cm x 14 cm x 2 cm
14 cm
2 cm
€ 44,73 per stuk
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  Kies afmetingen Totaal incl. BTW , pakkorting wordt automatisch verwerkt
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van Resysta vlonderplank Bruin Grijs 2.0 x 14 cm met effen/fijne ribbel zijde Schroef of naadloze clip OP = OP

  • Duurzaam Resysta materiaal van verantwoord restmateriaal
  • Zeer geschikt rondom zwembad en nabij zee (niet gevoelig voor zoute lucht)
  • Kleurvast, oersterk, rotvrij en zeer stroef (anti-slip)
  • Met 10 jaar fabrieksgarantie

  Resysta vlonderplank Bruin Grijs 2.0 x 14 cm met effen/fijne ribbel zijde Schroef of naadloze clip OP = OP

  Bent u op zoek naar een moderne, bijzondere composiet vlonderplank van oerdegelijke Duitse kwaliteit? Deze populaire plank van 2 cm dikte en 14 cm breedte is kleurvast, sterk, stroef dankzij anti-slip schuur laag en hier te koop met 15 jaar garantie! Het Resysta materiaal is innovatief, hoogstaand en kwalitatief goed. Het weer heeft geen effect op dit materiaal, het is UV bestendig, onderhoudsvriendelijk, neemt geen water op en 100% recyclebaar! Ook splintert, rot en barst het Resysta materiaal niet! Vanwege het lichte gewicht populair op dakterrassen maar ook rond zwembaden omdat het geen chloor opneemt en bij de kust omdat het niet vatbaar is voor zout. 

  Innovatieve terrasplanken

  Het innovatieve van het Resysta materiaal is dat het bestaat uit 60% rijstvlies, 22% zout en 18% minerale oliën. Er is dus geen hout voor deze planken gekapt! Ook is deze terrasplank vrij van plastic. De look is dan ook die van hout en niet van plastic. Ontdek deze unieke composiet terrasplanken als u op zoek bent naar een stroef materiaal dat zeer sterk en kleurvast is.

  Dichte vlonder

  Deze anti-slip Resysta vlonderplanken van 2 cm dikte, 14 cm breedte en 3, 4 en 5 meter zonder sponning zijn ideaal om uw terras mee aan te leggen. Doordat deze planken geen sponning hebben zijn ze alleen te bevestigen aan de constructiebalken (bij voorkeur de 70x38 mm) met onze 5x50 RVS terrasschroeven of de populaire naadloze clips (aanbevolen). Met de naadloze clip kunt u een dicht terras eenvoudig aanleggen met tussennaden van slechts 1 mm! 

  Resysta onderhouden

  U kunt deze planken verven in teakbruin of antraciet grijs. Gebruik hiervoor een blokkwast of doek. Deze speciale planken voor (dak) terrassen zijn geborsteld en daardoor zeer stroef. Zorg alleen dat bladeren en vuil wat op de vlonder blijft liggen daar niet te lang ligt. Daarnaast adviseren wij de vlonder eens in de twee weken schoon te vegen met een bezem. 

  Bekijk alle composiet vlonderplanken. Van budget holkamer profielen tot massief wpc terrasplanken. Bij Gadero alleen A-kwaliteit van gerenommeerde merken.

   

  Vragen & antwoorden over dit product

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  1mm tussennaden Resysta vlonderplank Bruin Grijs -Effen/fijne ribbel zijde Resysta vlonderplank Bruin Grijs 2.0 x 14 cm met effen/fijne ribbel zijde - Schroef of Naadloze clip TUV Gekeurd   |   15 jaar garantie   |   Stroef anti-slip toplaag
  Vanaf € 44,73 per stuk incl. btw