Quick Step Laminaat Impressive Zachte Eik Natuur 138 x 19 x 0.8 cm vloer

EUTR

Productnummer: FL1006-ZEN   |   Met omlopende Voeg   |   Waterdicht vloeroppervlak

Adviesprijs
€ 24,95 € 24,25 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Impressive Zachte Eik Natuur 138 x 19 x 0.8 cm vloer

  • Mat afgewerkt
  • Garantie van 25 jaar
  • Waterbestendig

Quick Step Laminaat Impressive Zachte Eik Natuur 138 x 19 x 0.8 cm vloer

Zachte Eik Natuur laminaat

De Quick Step IM1855 Impressive waterdichte laminaat serie in het Zachte Eik Natuur Design heeft een afmeting van 138 x 19 x 0,8 cm. Met deze natuurlijke zachte eik structuur is deze laminaat vloer met levensechte parket-look uitgegroeid tot de meest verkochte Quick Step laminaat vloer. De elegante houtstructuur van de printlaag is voelbaar in het laminaat. Dit maakt ook deze laminaatvloeren niet tot moeilijk te onderscheiden van de echte natuurlijke eiken parket vloer. Deze grote Impressive landhuis delen zijn in de Quick Step fabriek mat afgewerkt en voorzien van een authentieke groef. Bij Laminaatpeciaalzaak Gadero worden alle vloerdelen Gratis Thuisbezorgd!

Kwalitatieve planken

QuickStep heeft de garantie van dit goedkoop kwaliteits laminaat zo hoog mogelijk gemaakt. U krijgt maar liefst 25 jaar garantie op deze populaire vloerdelen. Dit is mogelijk dankzij de door QuickStep ontwikkelde Scratch Guard toplaag. Deze slijtlaag zorgt voor een uitermate krasbestendig laminaat wat wel 10 x langer mee gaat dan het goedkopere bouwmarkt laminaat.

Vloer bestand tegen water

De Impressive IM 1855 laminaatvloer is tot de groef aan toe waterbestendig gemaakt met een HydroSeal coating, het resultaat hiervan is te zien op de extra productfoto's. Dit maakt het ook mogelijk het Quick-Step Impressive laminaat in vochtige ruimtes als de badkamer en keuken te plaatsen. Deze twee behandelingen (Scratch Guard en HydroSeal coating) samen maken dit meest verkochte eiken laminaat tot het uiterst duurzame laminaat dat het is.

Quick Step heeft haar eigen kliksysteem

Het Quick Step Impressive IM 1855 Zachte Eik Natuur laminaat is voorzien van het eigen ontwikkelde Uniclic systeem. Met dit systeem heeft u 3 verschillende mogelijkheden voor het bevestigen van de laminaatplaten en hoeft u de planken alleen licht aan te drukken. Quick Step heeft het leggen van een laminaat vloer met deze click-verbinding voor iedereen mogelijk gemaakt. Dit alles maakt het prachtige zachte natuurlijke eiken laminaat tot de ultieme parket vloer vervanger.

Tips voor het leggen van laminaat

Gaat u het laminaat zelf te gaan leggen? Lees hier tips en instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze legservice. Wanneer u de vloer gaat leggen is het van belang het laminaat in combinatie met de juiste ondervloer te leggen. Met de juiste ondervloer is het Zachte Eik Natuur laminaat ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meest Verkocht Quick Step Laminaat 800 Impressive IM 1855 Zachte Eik Natuur 138 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Impressive Zachte Eik Natuur 138 x 19 x 0,8 cm EUTR   |   Met omlopende Voeg   |   Waterdicht vloeroppervlak Op voorraad
€ 24,25 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u