Quick Step Laminaat Impressive IM3558 Zachte Eik Grijs 138 x 19 x 0.8 cm vloer

EUTR

Productnummer: FL1006-ZEGR   |   Waterbestendig Laminaat   |   Voorzien van luxe V-groef

Adviesprijs
€ 31,95 € 30,55 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Impressive IM3558 Zachte Eik Grijs 138 x 19 x 0.8 cm vloer

  • Geschikt voor vloerverwarming
  • 25 jaar garantie
  • Gemakkelijk te leggen dankzij Uniclic

Quick Step Laminaat Impressive IM3558 Zachte Eik Grijs 138 x 19 x 0.8 cm vloer

Extra breed Zacht Eik Grijs laminaat

De Impressive IM3558 laminaat vloer van Quick-Step in de kleur Zachte Eik Grijs met de afmeting 138 x 19 x 0,8 cm is een A-kwaliteit laminaat met een natuurlijke voelbare houtstructuur. De laminaatstroken zijn extra sterk en waterbestendig geporduceerd in de Quick-Step fabriek in België. Hier wordt het laminaat voorzien van een waterdichte authentieke groef rondom de plank die de robuuste vorm van de plank nog eens accentueert. Bestelt u een vloer of een van de bijbehorende producten bij Gadero? Dan bezorgen wij al deze produten iedere werkdag gratis bij u thuis.

Zeer gewilde planken

Het Quick Step Impressive Zachte Eik Grijs is net als zijn broer de Zachte Eik Licht zeer populair dankzij de lichte rustieke White Wash kleur van het laminaatvloer. Door de verschillende witte en grijze tinten per plank ontstaat er een levensechte vloer.

Verzekerd van kwaliteit

Dit Grijze laminaat heeft niet alleen een mooi design maar de vloer planken van dit A-merk zijn ook nog eens uitermate duurzaam. Zo krijgt u met de Quick Step IM3558 Impressive laminaat vloer een garantie van 25 jaar. De 25 jaar garantie kan worden gegeven dankzij de Scratch Guard toplaag. Deze laag behoedt de vloer van krassen en zorgt dat dit Quick-Step laminaat tot wel tien keer langer meegaat.

Makkelijk te bevestigen

De Impressive IM 3558 Zachte Eik Grijs laminaat vloer legt u eenvoudig met het door Quick Step ontwikkelde Uniclic bevestigingssysteem. We helpen u graag alvast een eindje op weg met een aantal tips en instructies voor het leggen van laminaat. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Gaat u deze vloer leggen op vloerverwarming? Geen enkel probleem, gebruik dan wel een vloerverwarming geschikte ondervloer. Dit laminaat valt onder gebruiksklasse 32 en mag dus commercieel worden gebruikt!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Impressive Laminaat Zachte Eik Grijs IM3558 Vloer Product Quick Step Laminaat Impressive IM3558 Zachte Eik Grijs 138 x 19 x 0,8 cm EUTR   |   Waterbestendig Laminaat   |   Voorzien van luxe V-groef Op voorraad
€ 30,55 Per m2 incl. btw