Quick Step Laminaat Impressive Witte Planken 138 x 19 x 0.8 cm vloer

EUTR

Productnummer: FL1006-WP   |   Vergroot ruimte optisch   |   Licht design

Adviesprijs
€ 31,95 € 30,55 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Impressive Witte Planken 138 x 19 x 0.8 cm vloer

  • Voelbare intense houtstructuur
  • Particulier en commercieel uitstekend toepasbaar
  • 25 jaar garantie

Quick Step Laminaat Impressive Witte Planken 138 x 19 x 0.8 cm vloer

Witte Planken laminaat

De Impressive 800 serie laminaat van Quick-Step in de kleur Witte Planken IM1859 met de afmeting 138 x 19 x 0,8 cm is een zeer duurzaam kwaliteits laminaat. Gebruik deze vloer in een kleine ruimte voor een optisch ruimer effect.

Meest verkocht Quick Step laminaat!

Deze White Wash laminaat planken hebben een intense houtstructuur. Deze intense structuur is ook te voelen in de toplaag van de plank. Bovendien is deze houtstructuur ook nog eens geborsteld om grote landhuisdelen extra sfeer te geven. Deze vloer heeft dan ook het Quick Step designers choice, wat betekent dat de designers bij Quick Step deze vloer als een van hun favorieten beschouwen. Deze plank met sfeervolle beton uitstraling is niet alleen favoriet van de designers maar ook een van de meest verkochte vloeren van het A-merk. Bij Laminaatspecialist Gadero wordt al het laminaat Gratis Thuisbezorgd.

Waterdicht en 4V groef

Het QuickStep laminaat is uitermate waterbestendig door de hydroseal behandeling, die de planken hebben ondergaan. Zelfs de luxe groef van het laminaat is voorzien van de houtstructuur en is waterdicht!

Krasbestendige toplaag

Deze laminaat vloer heeft een garantie van maar liefst 25 jaar! Deze 25 jaar garantie heeft het laminaat te danken aan de Scratch Guard toplaag. Met deze slijtlaag is het laminaat veel krasbestendiger dan het gemiddelde laminaat. Dit laminaat valt onder gebruiksklasse 32 en mag dus in zowel particuliere ruimtes als commercieel gebruikt worden!

Leggen is eenvoudig

De door Quick Step geproduceerde Impressive IM 1859 Witte Planken laminaat serie legt u simpel met het Uniclic bevestigingssysteem. U heeft namelijk maar liefst drie verschillende mogelijkheden om deze vloer te bevestigen. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Bovendien verzegelt het Quick Step kliksysteem de vloer voor een waterdicht vloeroppervlak dat eenvoudig schoon te houden is. De vloer kan gecombineerd worden met een vloerverwarming. Voor maximale prestaties is het wel van belang dat hierbij gebruik wordt gemaakt van een vloerverwarming bestendige ondervloer. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Quick Step Laminaat 800 Impressive IM 1859 Witte Planken 138 x 19 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Impressive Witte Planken 138 x 19 x 0,8 cm EUTR   |   Vergroot ruimte optisch   |   Licht design Op voorraad
€ 30,55 Per m2 incl. btw