Quick Step Laminaat Eligna Wenge Passionata Witte 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

Productnummer: FL1003-WP Vergroot kleine ruimtes   |   optisch met lichte tint

€ 27,85 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Eligna Wenge Passionata Witte 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

  • Commercieel en particulier uitstekend toepasbaar
  • Verzegeld vloeroppervlak
  • Krasbestendige vloerdelen

Quick Step Laminaat Eligna Wenge Passionata Witte 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

Wenge Passionata laminaat

De Eligna laminaat serie van Quick Step in de kleur Wenge Passionata met de afmeting 138 x 15,6 x 0,8 cm is een fraaie White Wash plank, die door de designers van Quick Step wordt bestempeld als favoriet design. Dit heeft te maken met de prachtige intense houtstructuur van deze laminaat vloer. Bovendien is deze houtstructuur voelbaar in de toplaag van deze Quick Step laminaat plank. We bezorgen bovendien deze vloer GRATIS bij u aan huis!

Duurzame planken

Het Quick-Step laminaat behoort tot de meest duurzame laminaat merken. Dit heeft vooral te maken met de unieke Scratch Guard laag van deze laminaat vloeren. Deze laag zorgt er namelijk voor dat het laminaat moeilijk tot niet te beschadigen is.

Vochtbeschermende toplaag

Dankzij de Hydroseal behandeling is deze vloer zeer waterbestendig en kan de vloer ook gelegd worden in de badkamer.

Vrij van bacteriën

Door het Uniclic verbinding is het niet mogelijk voor vuil en bacteriën de vloer te betreden. De QuickStep laminaat planken kunnen bovendien ook worden gebruikt boven een vloerverwarming of vloerverkoeling.

Geschikt voor bedrijven

Het laminaat van het A-merk Quick Step in de EL 1300 Wenge Passionata kleur heeft laminaatgebruiksklasse 32, waardoor het ook kan worden gebruikt voor commerciele ondernemingen. Wanneer u deze duurzame laminaat vloer zou kopen ontvangt u dan ook een garantie van maar liefst 25 jaar!

Vloer leggen

Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice.

Zit u met een vraag?

Heeft u vragen over dit QuickStep laminaat? Zoek gerust contact met een van onze medewerkers. We denken graag met u mee! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 800 Elgina EL 1300 Wenge Passionata 138 x 15,6 x 0,8 cm Gadero Quick Step Laminaat Eligna Wenge Passionata Witte 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer Vergroot kleine ruimtes   |   optisch met lichte tint Op voorraad
€ 27,85 Per m2 incl. btw