Logo Gadero
service

Quick Step Laminaat Eligna Eik Natuurvernist 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

Productnummer
FL1003-EN
Gratis thuisbezorgd
Voelbare houtstructuur
u_896
Per m2

26,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
138 cm
Breedte
15,6 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • 25 jaar garantie

 • Erg Waterafstotend

 • Uniclic bevestigingssysteem

 • Zeer krasbestendig

 • Er geldt een minimale afname van 20 m2

Specificaties

Kleur
Bruin
Lengte
138 cm
Dikte
8 mm
Breedte
15,6 cm
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Behandeling
Anti kras

Quick Step Laminaat Eligna Eik Natuurvernist 138 x 15.6 x 0.8 cm Vloer

Dit is een fraaie, luxe Nordmann 150 - 175 cm kerstboom met kluit. Onder de echte kerstbomen is de Nordmann spar zeer populair. Het voordeel van een Nordmann potkerstboom met kluit online bestellen bij Gadero is dat wij deze aanleveren in ronde, zwarte pot (geen modder in de gang!) en ingenet. De aangegeven lengte is inclusief pothoogte van ca 25 cm. De in Nederland populaire Nordmann kerstbomen die bij ons kan kopen zijn van A-kwaliteit, hebben enige blauwe gloed en staan bekend als nauwelijks prikkend.

Let op, steeds meer mensen kiezen voor de Nordmann zonder kluit met een Easyfix standaard, hiermee zet u uw kerstboom zonder gereedschap recht omhoog. Bovendien heeft u dan een lichtgewicht kerstboom en geen gedoe met kluit / aarde in huis.

Bezorgen in Nederland en Vlaanderen

>Kies voor uw gemak de leverdatum, zodat u precies weet wanneer uw kerstboom door ons bij u thuis wordt bezorgd! Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor de gezaagde variant, uiteraad wordt deze ook genet bij u thuis afgeleverd. Voor levering volgens schema voor de volgende dag dient u voor 14.00 uur te bestellen (geldt ook voor zondag 14 uur voor leverdag maandag). U hoeft het voor de prijs ook niet te laten, wij hebben uitsluitend A-kwaliteit VOLLE Nordmann kerstbomen te koop met NIET GOED, GELD TERUG garantie.

>Postcodes beginnend met 29, 32, 33, 37, 39, 40, 46, 65 en 66 vallen onder 2 regio’s, kijk hier voor de details

Bij ons geen kerstboom bestellen, maar boeken! Kies een leverdag, hoe eerder u bestelt, hoe lager de prijs!

Verder hebben wij bij Gadero de volgende lengtes beschikbaar: 100 - 125 cm, 125 - 150 cm, 175 - 200 cm en 200 - 225 cm. Wij bezorgen in heel Nederland en Vlaanderen.

Voordelen van deze kerstbomen 150 - 175 cm

De Nordmann spar groeit het beste in het Deense klimaat. De prijs van een Nordmann kerstboom is relatief hoog omdat een Nordmannboom lastig te sturen is qua snoei. Eens een lelijke boom, altijd een lelijke boom, kortom veel uitval om A-kwaliteit bomen te kweken. Onze A-kwaliteit Normann kerstbomen hebben als voordeel:

 • naalden prikken niet, kindvriendelijk

 • naaldvast, gebruik bij voorkeur een Easyfix kerstboomstandaard, daar kunt u 5 cm water in laten staan.

 • mooi luxe donkergroen van kleur

 • mooie fraaie grote takken

Ontdek ons gemak van bezorgen van >Eindhoven tot >Gouda de luxe Nordmann kerstbomen. Wij leveren ook als groothandel aan winkeliersverenigingen, gemeentes, horeca en andere bedrijven.

Afhalen in Groningen?

Liever afhalen? Wilt u liever de kerstboom zelf bij ons uitzoeken, dat is natuurlijk ook mogelijk bij ons in Groningen (Euvelgunnerweg 19)! U kunt hier allerlei echte kerstbomen kopen met en zonder kluit. Met couponcode 'Grunn' krijgt u bovendien e10,- afhaalkorting. Reserveer alvast online of kom langs. Wij zijn dagelijks open tot 17u en zaterdag 9 december van 10 tot 14u.