Quick Step Laminaat Classic Teak Wit Gebleekt 120 x 19 x 0.8 cm vloer

EUTR

Productnummer: FL1001-TWG   |   Verzegeld vloeroppervlak   |   Planken met V-groef

Adviesprijs
€ 22,95 € 21,55 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Classic Teak Wit Gebleekt 120 x 19 x 0.8 cm vloer

  • Ook geschikt voor commercieel gebruik
  • 100% waterbestendig
  • Uniclic bevestigingssysteem
  • Garantie van 25 jaar

Quick Step Laminaat Classic Teak Wit Gebleekt 120 x 19 x 0.8 cm vloer

Quick Step laminaat Teak Wit Gebleekt

De Classic 800 serie laminaat van Quick Step in de kleur Teak Wit Gebleekt met de afmeting 120 x 19 x 0,8 cm is een plank met een groef. Deze groef zorgt voor een duidelijke zichtbare omtrek van de White Wash planken in de totale vloer. Met deze gebleekte laminaatplanken maakt u elke kleine ruimte optisch groter.

Waterbestendig laminaat, voelbare houtstructuur

De toplaag van deze laminaat vloer is in de Quick Step fabriek in België mat afgewerkt met een sfeervolle houtstructuur en voorzien van een Scratch Guard toplaag. Dit zorgt voor een vloer plank die tot wel tien keer krasbestendiger is dan de meeste planken. Ook zijn deze planken erg waterbestendig. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over waterschade of vlekken door vocht. Wij bezorgen onze vloeren bovendien GRATIS bij u thuis!

Eenvoudig zelf te plaatsen dankzij Uniclic

Door het handige Quick-Step Uniclic bevestigingssysteem zijn de planken niet alleen eenvoudig te bevestigen, de planken verzegelen elkaar ook bij het leggen. Dit zorgt ervoor dat er geen water of vuil de vloer kan betreden en de laminaat vloer is hierdoor eenvoudig te reinigen.

Laminaat combineren met vloerverwarming

De Teak Wit Gebleekte White Wash planken van het A-merk Quickstep zijn ook te gebruiken in combinatie met een vloerverwarming. Wij adviseren bij het gebruik van deze laminaat vloer in combinatie met vloerverwarming, de vloer te plaatsen op een daarvoor geschikte ondervloer. Deze ondervloer kunt u ook vinden op onze website. 

Vloer voorzien van 25 jaar garantie

Het Quick Step Classic CLM 1290 laminaat valt onder de laminaat klasse 32 en deze White Wash laminaat planken zijn dus ook geschikt voor commercieel gebruik. Deze laminaat vloeren zijn dan ook voorzien van 25 jaar garantie.

Planken zelf leggen?

U kunt zowel besluiten de vloer zelfstandig te plaatsen als gebruik te maken van onze legservice. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. Heeft u een vraag over het berekenen van het benodigde materiaal of over een van onze QuickStep vloeren? Zoek gerust contact met ons! Onze vloerspecialisten denken graag met u mee.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Gadero 800 Classic Teak Wit Gebleekt 120 x 19 x 0,8 cm CLM 1290 Quick Step Laminaat Classic Teak Wit Gebleekt 120 x 19 x 0,8 cm EUTR   |   Verzegeld vloeroppervlak   |   Planken met V-groef Op voorraad
€ 21,55 Per m2 incl. btw