Quick Step Laminaat Classic Oude Eik Grijs 120 x 19 x 0.8 cm vloer

Productnummer: FL1001-OEG Intense houtstructuur   |   Silverfrost afwerking

€ 21,55 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Classic Oude Eik Grijs 120 x 19 x 0.8 cm vloer

  • Kleine V-groef
  • Krasbestendig
  • Verzegeld vloeroppervlak

Quick Step Laminaat Classic Oude Eik Grijs 120 x 19 x 0.8 cm vloer

Silverfrost matte toplaag

De Classic 800 serie laminaat van Quick Step in de kleur Oude Eik Grijs met de afmeting 120 x 19 x 0,8 cm is een sfeervolle donkere plank met een intense houtstructuur. Daarnaast is de plank voorzien van een kleine V-groef en afgewerkt met een Silverfrost toplaag. Deze Silverfrost laag geeft de laminaat vloer zowel matte als glanzende accenten om tot een sfeervol eindresultaat te komen. Verder is deze Quick Step plank voorzien van een krasbestendige laag, waardoor dit laminaat tot wel tien keer langer mee gaat dan een gewone laminaatplank. 

Laminaat van hoge kwaliteit

Het 800 Classic CLM 1382 laminaat van Quick Step is van zulke hoge kwaliteit dat wij hier maar liefst 25 jaar garantie op kunnen geven. Het grey-wash laminaat valt dan ook onder laminaatklasse 32, dit houdt in dat deze vloeren ook commercieel kunnen worden toegepast. Bovendien leveren wij deze QuickStep vloerdelen GRATIS bij u aan de deur! Heeft u vragen over dit laminaat? Zoek gerust contact met ons, we denken graag met u mee. 

Leggen op verscheidene manieren

De Classic 800 serie van het merk Quick-Step is voorzien van het gepatenteerde Uniclic bevestigingssysteem. Hiermee kunt u de vloerdelen op drie verschillende manieren bevestigen. Bovendien sluit het systeem de laminaat vloer zo goed af dat er geen vuil en vocht tussen kan komen.

Heeft u vloerverwarming en/of -verkoeling?

Deze laminaat vloeren kunnen worden gebruikt in combinatie met een vloerverwarming of een vloerverkoeling. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze legservice


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 800 Classic Oude Eik Grijs 120 x 19 x 0,8 cm Gadero CLM 1382 Quick Step Laminaat Classic Oude Eik Grijs 120 x 19 x 0.8 cm vloer Intense houtstructuur   |   Silverfrost afwerking Op voorraad
€ 21,55 Per m2 incl. btw