Quick Step Laminaat Classic Cacaobruine Eik CLM5793

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL1001-MENA   |   Voelbare houtstructuur   |   Eenvoudig leggen met Uniclic

Adviesprijs
€ 22,95 € 21,55 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Classic Cacaobruine Eik CLM5793

  • Geschikt voor vloerverwarming
  • V-groef
  • Onderhoudsarm
  • Waterbestendig (tot 24 uur)

Quick Step Laminaat Classic Cacaobruine Eik CLM5793

Moonlight Eik Natuur laminaat            

De Classic 800 serie laminaat van Quick Step in de kleur Cacaobruine Eik met de afmeting 120 x 19 x 0,8 cm is een sfeervolle plank voorzien van een voelbare houtstructuur en V-groef. Deze laminaatdelen bevestigt u met het gepatenteerde Uniclic systeem. Hiermee kunt u de Quick Step planken eenvoudig bevestigen en worden de planken verzegeld wanneer u deze legt. Dit zorgt voor een vloeroppervlak waar geen vuil of vocht tussen kunnen komen en wat dus eenvoudig is schoon te maken.

Krasbestendige toplaag

De laminaat vloeren uit de QuickStep serie zijn voorzien van een zogenaamde Hydroseal laag. Dit zorgt ervoor dat de planken veel waterbestendiger zijn dan bijvoorbeeld het bouwmarkt laminaat. Wij bezorgen dit QuickStep laminaat bovendien GRATIS bij u aan huis!

Gebruikersklasse 32

De laminaat vloeren uit de Quick-Step Classic CLM5793 serie vallen onder de laminaat gebruikersklasse 32. Dit houdt in dat het geschikt is voor intensief particulier gebruik en zelfs commercieel kan worden toegepast. We geven dan ook een garantie van 25 jaar op deze A-kwaliteit vloerdelen.

Tips en tricks voor plaatsing

Wanneer u een vloer gaat leggen is het van belang het laminaat in combinatie met de juiste ondervloer te leggen. Met de juiste ondervloer is Quick Step laminaat ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze legservice

Vragen over vloerdelen?

Heeft u vragen over een van onze vloerdelen? Zoek gerust contact met ons! Onze vloerspecialisten denken graag met u mee. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
QuickStep-Classic-Laminaat-Cacaobruine-Eik-CLM5793-Top-2 Quick Step Laminaat Classic Cacaobruine Eik CLM5793 Emissiewaarde A+   |   Voelbare houtstructuur   |   Eenvoudig leggen met Uniclic Op voorraad
€ 21,55 Per m2 incl. btw