Quick Step Laminaat Classic Eik Donker Zaagsneden 120 x 19 x 0.8 cm vloer

Productnummer: FL1001-HEDMZ Verzegeld vloeroppervlak   |   Kleine V-groef

€ 21,55 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Classic Eik Donker Zaagsneden 120 x 19 x 0.8 cm vloer

  • 25 jaar garantie
  • Waarneembare houtstructuur
  • IJzersterk Uniclick systeem
  • Eenvoudig te reinigen

Quick Step Laminaat Classic Eik Donker Zaagsneden 120 x 19 x 0.8 cm vloer

Donkere Eik laminaat

De Classic 800 serie laminaat van Quick Step in de kleur Havanna Eik Donker Met Zaagsneden met de afmeting 120 x 19 x 0,8 cm is een laminaat vloer met V-groef. Deze donkere laminaat strook wordt vaak gebruikt in een ruime kamer met voldoende lichtinval. De toplaag van deze plank heeft een sfeervolle houtstructuur en is mat afgewerkt.

Plank met beschermende toplaag

Bovendien is de toplaag voorzien van een anti-kras laag. Deze zogenaamde QuickStep Scratch Guard laag maakt dit laminaat tot wel tien keer krasbestendiger. De laminaat planken zijn helemaal waterdicht, waardoor schoonmaken geen moeite meer is. 

Laminaat gebruikersklasse 32

De Classic 800 serie heeft een garantie van maar liefst 25 jaar. Al het laminaat van QuickStep is namelijk voorzien van klasse 32 of hoger. Dit maakt deze vloeren naast intensief particulier gebruik ook geschikt voor commercieel gebruik. We bezorgen alle vloeren GRATIS bij u aan huis.

Leggen wordt kinderspel

De vloerdelen worden bevestigd door middel van het gepatenteerde Uniclic systeem. Dit systeem maakt het mogelijk de vloerdelen op diverse manieren te bevestigen. Zo wordt het leggen van een Quick Step Classic CLM 1657 laminaat vloer kinderspel! Wanneer u besluit geen gebruik te maken van onze legservice leest u hier een aantal instructies voor het leggen van laminaat. Deze instructies zullen u ondersteunen bij het leggen van de vloer.

Gemakkelijk schoon te houden

Het Uniclic kliksysteem verzegelt de vloer tot één geheel. Dit maakt het onmogelijk voor vuil en bacteriën om de vloer te betreden en aan te tasten. Doordat deze vloer ook 100% waterdicht is, kunt u deze vloer ook makkelijk reinigen met een dweil of vochtige doek. 

Heeft u vloerverwarming?

De Quick-Step laminaat planken uit deze Classic serie kunnen worden gecombineerd met een vloerverwarming, belangrijk hierbij is dat de vloer wordt geplaatst op een hiervoor geschikte ondervloer. 

Vragen over binnenvloeren?

Heeft u vragen over een van onze Quick Step vloerdelen of over het berekenen van de benodigde materialen? Neem gerust contact met ons op! We denken en rekenen bij vloerenzaak Gadero graag met u mee.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 800 Classic Havanna Eik Donker Met Zaagsneden 120 x 19 x 0,8 cm Gadero CLM 1657 Quick Step Laminaat Classic Eik Donker Zaagsneden 120 x 19 x 0.8 cm vloer Verzegeld vloeroppervlak   |   Kleine V-groef Op voorraad
€ 21,55 Per m2 incl. btw