Logo Gadero
service

Quick Step Laminaat Classic Havanna Eik Natuur 120 x 19 x 0.8 cm vloer

Productnummer
FL1001-HEN
25 jaar garantie
Met omlijstende V-voeg
clm1655
clm_1655_quick_step_laminaat_classic_havanna_eik_natuur_white_wash_laminaatvloer
Per m2

21,45

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
120 cm
Breedte
19 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Waterdicht oppervlak

  • Krasbestendige toplaag

  • Geschikt bij vloerverwarming

  • Gemakkelijk zelfstandig te leggen

  • Er geldt een minimale afname van 20 m2

Specificaties

Kleur
Grijs
Lengte
120 cm
Dikte
8 mm
Breedte
19 cm
Jaren garantie
25 jaar
Behandeling
Anti kras
Patroon
Recht
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
V-Groef
4-V

Quick Step Laminaat Classic Havanna Eik Natuur 120 x 19 x 0.8 cm vloer

Laminaat met lichte houtstructuur

De Classic 800 serie laminaat van Quick Step in de kleur Havanna Eik Natuur met de afmeting 120 x 19 x 0,8 cm is een sfeervolle plank met een lichte houtstructuur. Deze laminaat vloer is bovendien voorzien van een kleine V-groef en mat afgewerkt.

Scratch Guard

Het Quick-Step laminaat is voorzien van Scratch Guard toplaag. Hierdoor is dit laminaat tot wel tien keer krasbestendiger dan laminaat zonder deze krasbestendige toplaag. Tevens zijn deze vloeren 100% waterdicht gemaakt. Deze kunt u dus zelfs toe passen in een badkamer of keuken. Gadero levert deze A-kwaliteit laminaat vloer bovendien GRATIS bij u aan huis!

Bevestigingssysteem Uniclic

Het Quick Step laminaat is voorzien van het gepatenteerde Uniclic systeem. Met dit systeem kan het laminaat op 3 verschillende manieren worden bevestigd. Hierdoor wordt het leggen van dit White Wash laminaat een stuk eenvoudiger. Bovendien verzegelt dit kliksysteem de vloer zodat er geen vocht, vuil of bacteriën tussen de vloerdelen kunnen komen.

Ondervloer geschikt voor vloerverwarming

Deze Quickstep serie laminaat kan worden gebruikt in combinatie met een vloerverwarming of vloerverkoeling. Zorgt u bij het plaatsen van deze laminaatvloer op een vloerverwarming of vloerverkoeling er wel voor dat u gebruik maakt voor een daarvoor geschikte ondervloer. Op deze wijze zullen maximale prestaties van zowel het laminaat en de vloerverwarming of vloerverkoeling worden behaald. Heeft u vragen over dit laminaat of over het berekenen van het benodigde materiaal? Zoek gerust contact met een van onze vloerspecialisten.

A-kwaliteit laminaat, gebruikerklasse 32!

Dit A-kwaliteit laminaat is voorzien van een garantie van 25 jaar. De laminaat vloeren uit deze Quick Step Classic CLM 1655 serie zijn voorzien van laminaat gebruikersklasse 32. Dit zorgt voor een plank die zowel particulier als commercieel kan worden toegepast.

Maak gebruik van onze legservice

Voor het laten leggen van laminaat kunt u gebruik maken van onze legservice. Mocht u besluiten het laminaat zelfstandig te leggen leest u hier een aantal instructies voor het leggen van laminaat die u tijdens dit proces kunnen onderteunen.

Bijbehorend bij dit product