Filters:

  • Kleur
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte

Quick Step Livyn Pulse Click Vinyl Vloeren

Bent u op zoek naar een extra lange en brede vloer die alle voordelen van laminaat en PVC op een fraaie wijze weet combineren? Kies dan voor de unieke vinyl vloeren uit de Quick Step Livyn Pulse serie! Deze vloeren worden uiterst duurzaam geproduceerd in België. In de fabriek worde deze luxe ogende vloerdelen voorzien van het geavanceerde Uniclic Multifit voor Livyn leg systeem. Deze unieke verbinding aan alle zijden van het vinyl zorgt ervoor dat u de vloer eenvoudig zelfstandig kunt plaatsen. Op deze wijze haalt u dus niet alleen een Landhuis formaat vloer in huis met een prachtig houten design maar bespaart u ook hoge legkosten! 

De Quick Step Livyn Pulse Click is voorzien van een extra sterke toplaag. Het vinyl is daardoor zeer goed bestand tegen krassen, intensief gebruik, grote druk en ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Deze specifieke kenmerken van het Pulse Livyn maakt deze vloer dan ook zeer populair bij gezinnen met jonge kinderen.  wat deze vloeren zeer geschikt maakt voor gezinnen met jonge kinderen. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Wanneer u kiest voor de Quick Step Livyn Pulse serie heeft u keuze uit verschillende extra brede designs. Zo kunt u kiezen uit fraaie lichte designs tot intense donker bruine vloeren. Dankzij de 100% waterbestendigheid van dit vinyl kunt u deze vloeren ook uitsteken toepassen in uw keuken of badkamer. Met het vinyl heeft Quick Step het dus voor u mogelijk gemaakt om een houten design vloer toe te passen in uw badkamer! Op de Quick Step Livyn Pulse Click variant krijgt u standaard een fabrieksgarantie van 20 jaar aangeboden. Wilt u een nog sterkere variant van deze vloer of wenst u de Pulse Click serie als verlijmde vloer aan te schaffen? Dit kan ook bij Vinyl en PVC speciaalzaak Gadero! Bij ons vindt u ook de nog sterkere en slijtvastere Pulse Click Plus vloer en de Pulse Glue Plus variant. Heeft u nog enkele vragen of opmerkingen over deze vloeren neem dan gerust contact op met onze vloeradviseurs.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode