Quick Step PVC Balance Click Plus Fluweel Eik Zand 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-VKL Leefgenot verhogend karakter   |   Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen

Uitlopend informeer naar de actuele voorraad Gratis levering - minimale afname 10 m²

€ 44,95 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step PVC Balance Click Plus Fluweel Eik Zand 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

  • Belgisch geproduceerd
  • Geschikt voor intensief gebruik
  • 100% waterbestendig

Quick Step PVC Balance Click Plus Fluweel Eik Zand 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Op zoek naar een vloer dat oogt als een houten parket vloer met alle voordelen van PVC wat u ook nog eens gemakkelijk zelf kunt plaatsen? Kies dan voor de Quick Step Balance Click Plus Fluweel Eik Zand BACP40159. Deze vloer is voorzien van het Uniclic legsysteem waarmee het leggen van deze vloeren voor iedere doe-het-zelf'er een eenvoudig karwei. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice. Naast het feit dat u de vloer gemakkelijk zelf kunt leggen is deze viny vloer onderhoudsarm, slijtvast en 100% waterbestendig. Een vloer die dus u leefgenot drastisch gaat verhogen! Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u een garantie van 20 jaar aangeboden op deze Quick Step Fluweel Eik Zand vloer.

De Quick Step Balance Click Fluweel Eik Zand BACP40159 stroken zijn voorzien van een V-groef aan alle zijden. Hierdoor worden de Vinyl stroken nog eens prachtig in het totale vloeroppervlak benadrukt. Daarnaast zijn de natuurlijke karakteristieken in het design van de vinyl stroken terug te voelen. Hiermee wordt deze PVC vervangende vinyl vloer nauwelijks te onderscheiden van een echte houten parket vloer. Een ander groot voordeel van vinyl ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat is dat deze vloerdelen zacht en warm aanvoelen bij betreding. De Vinyl vloerdelen hebben een afmeting van 125,1 x 18,7 x 0,45 cm en zijn daarmee uiterst dun geproduceerd. Hierdoor biedt dit vinyl een zeer lage warmteweerstand en is de vloer zeer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming. 

Deze design vloer is ook te verkrijgen als extra sterke en slijtvaste Balance Click Plus vloer of de verlijmbare Balance Glue Plus variant. De Balance Click valt in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Balance Click Plus of de Balance Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog duurzamer. Gaat u voor de Balance Click Plus variant of wenst u de  Quick Step Balance Fluweel Eik Zand als verlijmbare vloer te verkrijgen? Neem dan even contact op met onze vloeradviseurs.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Balance Click Fluweel Eik Zand Quick Step PVC Balance Click Plus Fluweel Eik Zand 125.1 x 18.7 x 0.45 cm Leefgenot verhogend karakter   |   Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen
€ 44,95 Per m2 incl. btw