Logo Gadero
service

Quick Step PVC Balance Click Plus History Eik Grijs 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Productnummer
FL3030-HEG
Geschikt voor vloerverwarming
100% waterbestendig
quick_step_livyn_balance_click_history_eik_grijs_40037_product
Per m2

44,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
125,1 cm
Breedte
18,7 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Gemakkelijk te leggen dankzij Unciclic Multifit

  • 20 jaar garantie

  • Voelt warm aan uw voeten

  • Er geldt een minimale afname van 20 m2

Specificaties

Kleur
Bruin
Lengte
125,1 cm
Dikte
0,45 cm
Breedte
18,7 cm
Patroon
Recht
V-Groef
4-MV
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Behandeling
Beschermd tegen slijtage

Quick Step PVC Balance Click Plus History Eik Grijs 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Zoekt u een leefgenot verhogende vloer voor uw woning of kantoorpand? Kies dan voor de Quick Step Balance Click History Eik Grijs BACP40037. De Vol Vinyl vloerdelen hebben een afmeting van 125,1 x 18,7 x 0,45 cm. Dankzij het gepattenteerde Uniclic Multifit klik systeem wordt het leggen van deze vinyl vloer voor iedere doe-het-zelf'er mogelijk gemaakt. Op deze wijze kunt u hoge kosten voor het uitbesteden van het legwerk besparen. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Bent u niet in staat om de vinyl vloer zelf te plaatsen dan bieden wij u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Legservice.

De Quick Step Balance Click History Eik Grijs BACP40037 is voorzien van een krasbestendige toplaag. Deze vol vinyl vloerdelen maken het mogelijk om een ijzersterk houten design toe te passen in zowel u woonkamer, kantoorpand, winkelpand maar ook uw badkamer. Het meest geavanceerde alternatief voor PVC is uiterest slijtvast en 100% waterbestendig. De natuurlijke karakteristieken in het design van de vinyl stroken zijn terug te voelen in de toplaag. Dit versterkt het natuurlijke karakter van deze vloerdelen nog eens. Een groot voordeel van vinyl ten opzichte van laminaat is dat deze vloerdelen zacht en warm aanvoelen bij betreding. Daarnaast zorgen de vinyl stroken voor een aangenaam loopgeluid. Het vinyl is dus niet enkel sfeervol en onderhoudsarm, het verhoogt ook nog eens het leefgenot van uw woning of kantoorpand. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u een garantie van 20 jaar op deze Quick Step vloer.

Deze Click PVC vloer is 4,5 mm dik geproduceerd waardoor de vloerdelen weinig warmteweerstand bieden. Dit maakt dit Click Vol Vinyl ook uitstekend toe te passen in combinatie met vloerverwarming. De Vinyl stroken worden nog eens prachtig in het totale vloeroppervlak benadrukt door een omlopende V-groef. U heeft bij het Quick Step vinyl de mogelijkheid om te kiezen voor de nog sterkere en slijtvastere Balance Click Plus vloer of de verlijmde Balance Glue Plus variant. Deze varianten hebben een gelijk design als de "standaard" Balace Click History Eik Grijs design. De Balance Click valt in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Balance Click Plus of de Balance Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog duurzamer. Gaat u voor de Balance Click Plus variant of wenst u de Livyn History Eik Grijs als verlijmde vloer aan te schaffen? Neem dan even contact op met onze vloeradviseurs voor meer informatie.