Logo Gadero
service

Quick Step Livyn Balance Vinyl

Bent u op zoek naar een vloer die alle voordelen van laminaat en PVC combineert? Het Quick Step Livyn Balance Click Vinyl kan worden gelegd met het gemak van laminaat en is daarnaast 100% waterbestendig. Dit betekend dat u deze Balance vinyl vloeren kunt toepassen in uw keuken of badkamer. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

De houten structuur kunt u daarnaast terugvoelen in de toplaag van het vinyl. Dit maakt het dus mogelijk om ook in uw badkamer een natuurlijk ogende vloer toe te passen! Dankzij het gemakkelijke Uniclic Multifit klik systeem kunt u de vloerdelen gemakkelijk en snel zelfstandig verwerken tot een prachtige vloer. 

De Quick Step Livyn Balance Click is voorzien van een krasbestendige toplaag. Het vinyl is bestand tegen krassen en grote druk wat deze vloeren zeer geschikt maakt voor gezinnen met jonge kinderen. Het design van de PVC click vloerdelen is Authentiek, Natuurlijk en Stijlvol.

Bent u klaar met koude voeten? Het Balance Click Vinyl voelt zacht en warm aan bij betreding. Daarnaast zorgen de vinyl stroken voor een aangenaam loopgeluid. Het vinyl oogt niet alleen zeer sfeervol maar verhoogt daarbij ook het leefgenot van uw woning of kantoorpand. Als blijk van de hoge kwaliteit van deze PVC vervangende vloeren krijgt u een garantie van 20 jaar op de verschillende varianten uit deze Quick Step livyn serie. Bij alle designs van het Quick Step Balance Click Vinyl worden de planken nog eens prachtig in het totale vloeroppervlak benadrukt door een omlopende V-groef.

Wilt u een nog sterkere variant van deze vloer of wenst u de Balance Click serie als verlijmde vloer aan te schaffen? Dit kan ook bij Vinyl Specialist Gadero! Bij ons vindt u ook de nog sterkere en slijtvastere Balance Click Plus vloer en de Balance Glue Plus variant. Ook is deze Balance serie verkrijgbaar in een sterke en stabiele Rigid Click variant.