Quick Step Livyn Ambient Click Vinyl Vloeren

Wilt u een beton of steen look vloer aanschaffen maar heeft u geen trek in hoge plaatsing kosten van dergelijke vloeren? Het Quick Step Livyn Ambient Vinyl biedt u een perfect alternatief! Deze unieke vinyl vloeren met prachtige natuurlijke steen, beton en gietvloer desing plaatst u eenvoudig zelf door te kiezen voor de Ambient Click Vinyl variant. Naast het eenvoudig plaatsen van deze vloer dankzij de Uniclic Multifit voor Livyn zijn deze PVC vervangende Quick Step vloeren ook nog eens 100% waterbestendig. U kunt deze vinyl vloeren dan ook zonder problemen toepassen in uw badkamer of keuken. De natuurlijke structuur kunt u daarnaast terugvoelen in de toplaag van het vinyl.

De Quick Step Livyn Ambient Click serie is voorzien van een krasbestendige toplaag. Het vinyl is bestand tegen intensief gebruik, krassen en grote druk wat deze vloeren zeer geschikt maakt voor gezinnen met jonge kinderen. Tevens voelt het vinyl zacht en warm aan. Dit is niet alleen prettig voor uw kinderen maar ook voor u. Zeg koude voeten maar vaarwel met deze unieke Livyn Ambient Vinyl serie! Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Dat deze vinyl vloeren van een uiterst hoge kwaliteit zijn wordt nog eens extra onderstreept door de 20 jaar garantie die u krijgt aangeboden op de Ambient Click Vinyl varianten. Wilt u een nog sterkere variant van deze vloer met een extra lange garantie of wenst u de Ambient serie als verlijmde vloer aan te schaffen? Dit kan ook bij Vinyl Specialist Gadero! Bij ons vindt u ook de nog sterkere en slijtvastere Balance Click Plus vloer en de Balance Glue Plus variant. Ook vanaf februari 2019 te verkrijgen in een zeer stabiele en ijzersterke Rigid Click variant. Neem bij vragen of opmerkingen gerust contact op met een van onze vloerspecialisten.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode