Quick Step Laminaat Capture Notelaar Chic 138 x 21.2 x 0.9 cm

Productnummer: FL1009-CED Voelbare houtstructuur   |   Anti-kras toplaag

€ 39,55 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Capture Notelaar Chic 138 x 21.2 x 0.9 cm

  • Extra dik
  • Luxe laminaatvloer
  • Massief loopgeluid
  • Voorzien van Hydro Seal

Quick Step Laminaat Capture Notelaar Chic 138 x 21.2 x 0.9 cm

Notelaar laminaat

De Capture laminaat vloeren hebben een prachtig voelbare houtstructuren. Deze intense en natuurlijke structuren geven het gevoel van een echte eiken parket vloer. Daarnaast heeft de Capture Notelaar chic SIG 4761 een plank afmeting van 138 x 21.2 x 0.9 cm. Rondom zijn de planken voorzien van een V-groef, ook wel 4-V genoemd. Omdat de Quick Step planken met 9 mm extra dik van formaat zijn, ontstaat er een massief geluid wanneer hierover gelopen wordt in tegenstelling tot dunnere laminaat vloeren.

Beschermlaag Scratch Guard

Bovendien zijn ook deze Capture laminaat vloeren voorzien van Quickstep zogeheten Scratch Guard beschermlaag. Met deze anti-kras beschermlaag is het laminaat tot wel tien keer krasbestendiger is dan andere laminaat vloer. De Capture Notelaar chic is dan ook een uiterst duurzame vloer met een prachtig natuurgetrouw design.

Geschikt voor alle kamers

De laminaat vloeren vallen onder laminaat gebruiksklasse 32, waardoor ze ook commercieel kunnen worden toegepast. De Quick Step Capture laminaat vloeren worden geleverd met een fabrieksgarantie van maar liefst 25 jaar. Vloerenwinkel Gadero bezorgt dit laminaat gratis bij u thuis!

Moeiteloos leggen

Naast zijn prachtige uitstraling is de Capture Notelaar chic ook nog eens eenvoudig te leggen! Dit komt omdat ook deze Quick Step vloer is voorzien van hun eigen ontwikkelde Uniclic. Met deze klikverbinding heeft u 3 opties om het laminaat te verwerken. Lees onze tips en instructies voor het verwerken van laminaat vloeren. Heeft u vragen over dit Quick Step Capture laminaat? Stel ze gerust aan een van onze vloerkenners!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Signature Notelaar Chic Product Quick Step Laminaat Capture Notelaar Chic 138 x 21.2 x 0.9 cm Voelbare houtstructuur   |   Anti-kras toplaag Op voorraad
€ 39,55 Per m2 incl. btw