Quick Step laminaat vloeren MEEST VERKOCHT

Bent u opzoek naar een topkwaliteit laminaat vloer tegen een eerlijke prijs? Dan bent u bij Quick Step aan het juiste adres. Dankzij de lange fabrieksgarantie en speciale afwerkingen als de HydroSeal coating en anti-kras Scratch Guard toplaag haalt u met een laminaat van Quick Step een duurzame vloer in huis.

Ook heeft het laminaat van dit topmerk een realistische houtstructuur, en voorzien van een eigen ontwikkelde klikverbinding, genaamd Uniclic. Hierdoor kan iedereen de vloer leggen met de planken van Quick Step.

Wilt u liever net iets anders, dan is het Visgraat Laminaat misschien wel iets voor u. Of is vintage en retro laminaat meer uw smaak? Kijk dan eens naar Sloophout Laminaat of alle Extra Brede Laminaat vloeren. Kom onze showroom in Breukelen bezoeken, dan kunt ons laminaat assortiment en meer in levende lijve bekijken. We raden wel aan om van te voren een afspraak maken.

Houd rekening met onze minimale bestelhoeveelheid van 10 m2.

Extra lange en/of brede planken

De prominente planken uit de Largo en Majestic collectie van Quikc Step zijn populair vanwege zijn lange en/of brede afmeting. Dit zorgt voor een robuust en rustiek uiterlijk. Deze vloer heeft een uiterlijk en gevoel van een authentieke landelijke boederijvloer.

Beschermd tegen vocht

Nagenoeg alle laminaat vloeren van Quick Step, zoals de Impressive Laminaat collectie zijn met het eigen ontwikkelde HydroSeal coating verwerkt, waardoor de vloer tot de groeven waterbestendig zijn. Dit betekent dat vuil en vocht eenvoudig opgeruimd kunnen worden. Deze vloeren kunnen in vochtige kamers gelegd worden, zoals de keuken, het toilet en de badkamers

Duurzaam vloerplezier

Wilt u een duurzame vloer met een uniek karakter, neem dan een kijkje in in de Impressive Patterns Laminaat. Dankzij Quick Steps Scratch Guard zijn de planken tot wel 10 keer krasbestendiger dan normale laminaat. Tevens wordt er met 25 jaar garantie geleverd.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode