Quick Step Laminaat Capture Zachte Patina Eik 138 x 21.2 x 0.9 cm

Productnummer: FL1009-EWG Scratch guard toplaag   |   Licht eiken design

€ 39,55 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Capture Zachte Patina Eik 138 x 21.2 x 0.9 cm

  • Extra dik
  • Duurzaam geproduceerd
  • Comfortabel vloeroppervlak
  • Voorzien van Hydro Seal

Quick Step Laminaat Capture Zachte Patina Eik 138 x 21.2 x 0.9 cm

Zachte Patina laminaat

Met de Capture vloeren heeft het Belgische laminaat merk Quick-Step een uiterst luxe laminaat vloer ontwikkeld. De Capture Zachte Patina SIG 4748 heeft een V-groef langs alle 4 de zijden met plank afmeting van 138 x 21.2 x 0.9 cm. De Quick-Step Capture laminaat vloeren worden geleverd met een garantie van maar liefst 25 jaar. Vloerenwinkel Gadero bezorgt dit laminaat gratis bij u thuis!

Net echt parket vloer

De Capture laminaat vloeren zijn voorzien van prachtig voelbare houtstructuren. Deze intense natuurlijke structuren geven het gevoel van een echte eiken parket vloer. Doordat de Quickdstep planken met 9 mm extra dik van formaat zijn, ontstaat er een massiever loopgeluid dan bij de dunnere laminaat vloeren.

Anti-kras laag Scratch Guard

De laminaat vloeren vallen onder laminaat gebruiksklasse 32, waardoor ze ook commercieel kunnen worden toegepast. Bovendien zijn ook deze Capture laminaat vloeren voorzien van de Scratch Guard beschermlaag. Met deze anti-kras laag is het laminaat van Quick Step tot wel 10 x krasbestendiger dan de gemiddelde laminaat vloer. Een uiterst duurzame vloer met een prachtig natuurgetrouw design.

Eenvoudig zelf te leggen

Zoekt u eenvoud en gemak tijdens het leggen? De Quick Step Capture Zachte Patina SIG 4748 is voorzien van het eigen ontwikkelde Uniclic. Met deze klik-verbinding is het laminaat op 3 verschillende wijzes makkelijk te verwerken. Lees onze tips en instructies voor het verwerken van laminaat vloeren.

Professioneel laten leggen

U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Om maximale resultaten te behalen, adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie. Heeft u vragen over dit Quick Step Capture laminaat? Stel ze gerust aan een van onze vloerexperts!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Signature Zachte Patina Eik Product Quick Step Laminaat Capture Zachte Patina Eik 138 x 21.2 x 0.9 cm Scratch guard toplaag   |   Licht eiken design Op voorraad
€ 39,55 Per m2 incl. btw