Quick Step

Quick Step Creo-Classic-Impressive-Eligna-Elite-Exquisa Laminaat

Het nummer 1 laminaat merk uit België! Quick Step biedt u kwalitatief hoogwaardige vloeren met 20 - 25 jaar garantie. Zeer krasbestendig en makkelijk te leggen met Uniclic! Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. Kies uit 1 van de series om de verschillende designs te zien of lees beneden verder voor meer informatie over dit A-merk laminaat.

Quick Step is een onderdeel van het Belgische Unilin. Met de naam Quick Step werdt in 1990 het eerste laminaatmerk te wereld gelanceerd. De voorsprong van toen heeft Quick Step weten te behouden door te blijven innoveren en voorop te lopen met krasbestendige en waterafstotende technieken. Daarnaast zijn de vloeren allen voorzien van de geavanceerde klikverbinding Uniclic. Zo heeft Quick Step laminaat vloeren weten te ontwikkelen met een duurzaam karakter die door iedereen kunnen worden gelegd.

Bovendien maakt het A-merk in laminaat met de vele verschillende series het kopen van een Quick Step vloer voor iedereen mogelijk. Zoekt u bijvoorbeeld een voordelig maar kwalitatief hoogwaardig en maatvast laminaat? De Quick Step Creo en Classic bieden met de aanbieding prijzen vanaf €13,49 de ultieme oplossing! Ook voor de vochtige ruimte's heeft Quick Step een oplossing. De Impressive planken zijn tot de voeg toe behandeld met een waterbestendige coating. Naast deze laminaatplanken heeft Quick Step met de Exquisa ook een prachtige laminaat tegel alternatief voor de tegelvloer. Toch liever een robuuste laminaat planken vloer? Bekijk dan ook eens de Quick Step Eligna - Elite - Lagune - Largo - Perspective series.