Quick Step Laminaat Majestic Woestijn Eik Geborsteld Donkerbruin 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1040-MBWGB   |   Waterbestendige vloerdelen   |   Voorzien van 4-zijdige V-groef

Adviesprijs
€ 45,95 € 44,05 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Majestic Woestijn Eik Geborsteld Donkerbruin 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

  • Geborstelde houtstructuur
  • Krasbestendige toplaag
  • Eenvoudig zelfstandig te leggen

Quick Step Laminaat Majestic Woestijn Eik Geborsteld Donkerbruin 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

Bent u op zoek naar een intens donkere laminaat vloer die gemakkelijk zelfstandig is te leggen? Kies dan voor de Quick-Step Laminaat Majestic MJ 3553 Woestijn Eik Geborsteld Donkerbruin! Deze extra grote vloerdelen geven uw huis of kantoorpand een nog luxere uitstraling. De planken hebben een lengte van 205 cm en een breedte van 24 cm. De dikte van de planken bedraagt 9,5 mm. Iedere plank in de Majestic laminaat serie heeft zijn eigen unieke houtstructuur die uitermate goed te voelen is in de planken. Dit maakt de vloer nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Het Belgische laminaat van Quick-Step staat bekend om de hoge kwaliteit laminaat vloeren die zij aanbieden dat eenvoudig zelfstandig is te leggen. Gadero bezorgt deze extra brede laminaat vloerdelen gratis bij u thuis!

Het laminaat van de Majestic MJ 3553 Woestijn Eik Geborsteld Donkerbruin serie zijn waterbestendig gemaakt. Hierdoor kunt u deze vloer ook gebruiken in uw keuken of badkamer. Daarnaast zijn de laminaat planken voorzien van de Scratch Guard laag die het laminaat tot wel tien keer krasbestendiger maakt dan het gemiddelde laminaat. Het luxe desing van de planken wordt nog eens prachtig benadrukt dankzij de 4-zijdige V-groef die is aangebracht op de planken. Quick Step biedt u een garantie van maar liefs 25 jaar op deze Majestic laminaat serie.

De Quick Step Majestic MJ 3553 Woestijn Eik Geborsteld Donkerbruin is voorzien van het Uniclic bevestigingssysteem. Dit bevestigingssysteem maakt het leggen van deze vloer een zowel eenvoudig als plezierig karwei. Wij, de vloer specialisten van Gadero, hebben alvast een aantal tips en instructies opgesteld voor het leggen van laminaat. Het Quick Step Majestic laminaat wordt ingedeeld in laminaat gebruikersklasse 32 waardoor het laminaat niet alleen particulier toepasbaar is maar ook commercieel! Heeft u vragen over deze vloer? Neem gerust contact op met een van onze vloer adviseurs!

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Majestic Woestijn Eik Geborsteld Donkerbruin 205 x 24 x 0,95 cm Extra Brede Vloer Detail Quick Step Laminaat Majestic Woestijn Eik Geborsteld Donkerbruin 205 x 24 x 0,95 cm EUTR   |   Waterbestendige vloerdelen   |   Voorzien van 4-zijdige V-groef Op voorraad
€ 44,05 Per m2 incl. btw