Quick Step Laminaat Majestic Vallei Eik Lichtbruin 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

Productnummer: FL1040-MBVBR 25 jaar garantie   |   Geschikt voor vloerverwarming

€ 44,05 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Majestic Vallei Eik Lichtbruin 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

  • Belgisch geproduceerd
  • Extra brede landhuis formaat planken
  • Krasbestendige toplaag

Quick Step Laminaat Majestic Vallei Eik Lichtbruin 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

Bent u van plan om een laminaat vloer te gaan kopen? Kijk dan eens naar de Quick-Step Laminaat Majestic MJ 3555 Vallei Eik Lichtbruin! Deze extra groot geproduceerde vloerdelen geven uw huis of kantoorpand een luxe uitstraling. De extra grote planken hebben een afmeting van 205 x 24 x 0,95 cm. De Majestic serie is het neusje van de zalm van het laminaat dat op de markt is te verkrijgen. Dit komt voornamelijk doordat bij de Majestic laminaat planken elke plank zijn eigen unieke houtstructuur heeft. Net als in de natuur en bij een echte houten vloer herhaalt geen enkele houtstructuur zich. Dit zorgt voor zowel een zeer natuurgetrouwe uitstraling als een laminaat vloer die nauwelijks te onderscheiden is van een parket vloer. Gadero bezorgt deze extra brede laminaat vloerdelen gratis bij u thuis!

Het laminaat van de Majestic MJ 3555 Vallei Eik Lichtbruin serie wordt waterbestendig geproduceerd in de Belgische fabriek. Door deze waterbestendigheid kunt u de vloer ook leggen in vochtige ruimten als uw keuken of badkamer. Daarnaast zijn de laminaat vloerdelen ook voorzien van een anti-kraslaag. Deze laag noemen we de Scratch Guard. Deze laag zorgt ervoor dat dit laminaat tot wel tien keer krasbestendiger is dan het gemiddelde bouwmarkt laminaat. De planken zijn voorzien van een luxe 4-zijdige V-groef. Door deze V-groef springen de laminaat planken nog eens extra in het oog en worden de planken op een rustgevende manier benadrukt in het totale vloeroppervlak. Quick Step biedt u een garantie van maar liefs 25 jaar op deze Majestic laminaat serie.

De Quick Step Majestic MJ 3555 Vallei Eik Lichtbruin is voorzien van het Uniclic bevestigingssysteem. Dit geavanceerde systeem veroorzaakt een vloer die gemakkelijk door elke particulier kan worden gelegd. U kunt de vloerdelen zelfs op 3 manieren bevestigen. Wij, de vloer specialisten van Gadero, hebben alvast een aantal tips en instructies opgesteld voor het leggen van laminaat. Het Quick Step Majestic laminaat wordt ingedeeld in laminaat gebruikersklasse 32 waardoor het laminaat niet alleen particulier toepasbaar is maar ook commercieel! Heeft u vragen over deze laminaat vloer? Neem gerust contact op met een van onze vloer adviseurs!

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Majestic Vallei Eik Lichtbruin 205 x 24 x 0,95 cm Extra Brede Vloer Detail Quick Step Laminaat Majestic Vallei Eik Lichtbruin 205 x 24 x 0.95 cm Vloer 25 jaar garantie   |   Geschikt voor vloerverwarming Op voorraad
€ 44,05 Per m2 incl. btw