Quick Step Laminaat Majestic Vallei Eik Lichtbeige 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1040-MBVB   |   Krasbestendige planken   |   4-zijdige luxe V-groef

Adviesprijs
€ 45,95 € 44,05 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Majestic Vallei Eik Lichtbeige 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

  • 25 jaar garantie
  • Voorzien van 4-zijdige V-groef
  • Toe te passen in keuken of badkamer

Quick Step Laminaat Majestic Vallei Eik Lichtbeige 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

Wilt een een prachtig landhuis laminaat kopen dat u zelf gemakkelijk kunt leggen? Dan bent u met de Quick-Step Laminaat Majestic MJ 3554 Vallei Eik Lichtbeige voorzien! Deze extra groot geproduceerde vloerdelen geven uw huis of kantoorpand een luxe uitstraling. De afmetingen van de planken zijn als volgt: een lengte van 205 cm, een breedte van 24 cm en een dikte van 9,5 mm. Eén van de dingen die dit Majestic laminaat zo speciaal maakt is dat Iedere plank zijn eigen unieke houtstructuur heeft. Deze houtstructuur kunt u uitermate goed voelen in de planken. Dit zorgt voor een zeer natuurgetrouwe uitstraling en een laminaat vloer die nauwelijks te onderscheiden is van een echte houten vloer. Gadero bezorgt deze extra brede laminaat vloerdelen gratis bij u thuis!

Het laminaat van de Majestic MJ 3554 Vallei Eik Lichtbeige serie is in de Belgische fabriek waterbestendig geproduceerd. Dit maakt deze laminaat vloer zonder problemen toe te passen in uw keuken of badkamer. Daarnaast zorgt de Scratch Guard laag ervoor dat dit laminaat tot wel tien keer krasbestendiger is dan het gemiddelde laminaat. Om de extra lange en brede planken nog eens goed te benadrukken worden de planken afgewerkt met een luxe, 4-zijdige V-groef. Quick Step biedt u een garantie van maar liefs 25 jaar op deze Majestic laminaat serie.

De Quick Step Majestic MJ 3554 Vallei Eik Lichtbeige is voorzien van het Uniclic bevestigingssysteem. Dit bevestigingssysteem maakt het leggen van deze vloer een eenvoudig zelfstandig te realiseren. Wij, de vloer specialisten van Gadero, hebben alvast een aantal tips en instructies opgesteld voor het leggen van laminaat. Het Quick Step Majestic laminaat wordt ingedeeld in laminaat gebruikersklasse 32 waardoor het laminaat niet alleen particulier toepasbaar is maar ook commercieel! Heeft u vragen over deze vloer? Neem gerust contact op met een van onze vloer adviseurs!

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Majestic Vallei Eik Lichtbeige 205 x 24 x 0,95 cm Extra Brede Vloer Detail Quick Step Laminaat Majestic Vallei Eik Lichtbeige 205 x 24 x 0,95 cm EUTR   |   Krasbestendige planken   |   4-zijdige luxe V-groef Op voorraad
€ 44,05 Per m2 incl. btw