Logo Gadero
service

Quick Step Laminaat Creo Witte Eik Charlotte 120 x 19 x 0.7 cm Vloer

Productnummer
FL1000-WEC
Vergroot kleine ruimtes
optisch met een lichte tint
cr3178_witte_eik_charlotte
cr3178_quick_step_laminaat_creo_witte_eik_charlotte_120_x_19_x_07_cm_white_wash_laminaatvloer
Per m2

17,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
120 cm
Breedte
19 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • 20 jaar garantie

  • Eenvoudig zelfstandig te leggen

  • Krasbestendig

  • Er geldt een minimale afname van 20 m2

Specificaties

Kleur
Wit
Lengte
120 cm
Dikte
7 mm
Breedte
19 cm
Behandeling
Anti kras
Geschikt voor vloerverwarming
Ja

Quick Step Laminaat Creo Witte Eik Charlotte 120 x 19 x 0.7 cm Vloer

Eersteklas laminaat

De Creo 700 Serie Laminaat van Quick Step in de kleur Witte Eik Charlotte is een kwalitatief hoogwaardige plank. Deze laminaatvloer is zeer geschikt om te plaatsen in kleine ruimtes. De lichte White Wash laminaat vloer zal deze ruimte onmiddelijk optisch groter laten lijken. Daarnaast geeft de houtstructuur in de plank dit laminaat een sfeervolle uitstraling. De planken zijn niet voorzien van een V-groef. Wij bezorgen dit Quick Step laminaat GRATIS bij u thuis!

Krasbestendige vloer

Deze Creo Serie laminaat is ook voorzien van een zogenaamde Scratch Guard laag. Dit houdt in dat het laminaat tien keer krasbestendiger is dan het gemiddelde bouwmarkt laminaat. Het QuickStep CRH 3178 laminaat heeft bovendien gebruikersklasse 32. Dit maakt het mogelijk om een garantie tot wel 20 jaar te geven op deze planken en maken de planken ook geschikt voor commercieel gebruik. Deze QuickStep planken hebben een afmeting van 120 x 90 x 7 cm per plank.

Eenvoudig zelf te plaatsen

De planken zijn voorzien van het Quick Step Uniclic systeem. Het Uniclic systeem zorgt voor een eenvoudig te leggen vloer die zeer goed aansluit. Met dit systeem is het mogelijk om de vloerdelen te bevestigen op drie verschillende manieren. In de volgende link leest u nog een aantal instructies voor het leggen van laminaat die u kunnen ondersteunen bij dit proces.

Professioneel vloer laten leggen

Heeft u vragen over de Quick-Step vloer of andere vloerdelen? Neem dan gerust contact met ons op! Mocht u besluiten om de vloer te laten leggen dan kunt u daarvoor gebruik maken van onze legservice.

Bijbehorend bij dit product