Quick Step Laminaat Creo Lichte Eik Tennessee 120 x 19 x 0.7 cm vloer

Productnummer: FL1000-LET Krasbestendige toplaag   |   Waterafstotend

€ 17,95 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Quick Step Laminaat Creo Lichte Eik Tennessee 120 x 19 x 0.7 cm vloer

Elegant en krasbestendig laminaat

De Creo 700 Serie Laminaat van Quick Step in de kleur Lichte Eik Tennessee is voorzien van een elegante houtstructuur. De toplaag van dit laminaat is mat afgewerkt en voorzien van een krasbestendige toplaag die water en vuil afstoot. Dit zorgt voor een onderhoudsarme Quick-Step vloer waar u jarenlang van kunt genieten. We geven op deze vloer dan ook 20 jaar garantie. Bovendien bezorgen we de vloer GRATIS bij u aan huis!

Geschikt voor langdurig gebruik

Deze laminaat vloer is niet voorzien van een V-groef. Dit zorgt ervoor dat deze kwalitatief hoogwaardige vloer voor een scherpe prijs aan u kan worden aangeboden. Deze QuickStep Creo CR 3179 laminaat planken hebben een afmeting van 120 x 90 x 7 cm per plank. Deze vloerdelen vallen onder de gebruiks klasse 32. Dit betekent dat de Quickstep vloerdelen geschikt zijn voor zeer intensief particulier gebruik of normaal commercieel gebruik. 

Kies de juiste onderloer voor optimale vloerverwarming

Wanneer u de vloer zelf gaat leggen is het van belang het laminaat in combinatie met de juiste ondervloer te leggen. Met de juiste ondervloer is dit laminaat ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming. Heeft u vragen over deze QuickStep Creo vloer of over andere vloerdelen? Neem dan gerust contact met ons op!

Zelf plaatsen of laten leggen?

Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. De planken zijn voorzien van het Quick Step Uniclic systeem. Het Uniclic systeem zorgt voor een eenvoudig te leggen vloer die zeer goed op elkaar aansluit. Met dit systeem is het mogelijk om de vloerdelen te bevestigen op 3 verschillende manieren. U kunt ook besluiten gebruik te maken van onze legservice.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat 700 Creo CR 3179 Lichte Eik Tennessee 120 x 19 x 0,7 cm Quick Step Laminaat Creo Lichte Eik Tennessee 120 x 19 x 0.7 cm vloer Krasbestendige toplaag   |   Waterafstotend Op voorraad
€ 17,95 Per m2 incl. btw