Logo Gadero
service

Quick Step Laminaat Creo Beige Eik Louisiana 120 x 19 x 0.7 cm Vloer

Productnummer
FL1000-BEL
Krasbestendige Toplaag
Eenvoudig leggen met Uniclic
cr3175_beige_eik_louisiana
cr3175_quick_step_laminaat_creo_beige_eik_louisiana_120_x_19_x_07_cm_grey_wash_laminaatvloer
cr3175_beige_eik_louisiana_sfeer_grew_wash_laminaat
Per m2

17,95

incl. BTW

Op voorraad
Details
Lengte
120 cm
Breedte
19 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Garantie van 20 jaar

  • Vloerverwarming geschikt

  • Scratch Guard toplaag

Specificaties

Product type
Laminaat
Kleur
Grijs
Lengte
120 cm
Dikte
7 cm
Breedte
19 cm
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Behandeling
Anti kras

Quick Step Laminaat Creo Beige Eik Louisiana 120 x 19 x 0.7 cm Vloer

Topkwaliteit Quick Step Laminaat

De Creo 700 Laminaat vloer planken in de kleur Beige Eik Louisiana van het merk >Quick-Step zijn laminaat vloerdelen van A-kwaliteit. De Louisiana plank is voorzien van een elegante houtstructuur. De toplaag van het laminaat is vervolgens mat afgewerkt voor een sfeervolle uitstraling. De serie Creo van Quickstep heeft geen voegen. Dit heeft het gevolg dat wij deze serie laminaat vloeren voordelig kunnen aan u kunnen aanbieden. Wij leveren deze vloerdelen bovendien gratis bij u aan huis!

Vloer voor de lange termijn

De uiteindelijke laminaat vloer is tot wel 10 keer krasbestendiger, doordat de Quick Step planken zijn voorzien van een zogenaamde Scratch Guard. Dit is een van de vele redenen die het mogelijk maakt om 20 jaar garantie op een Quick-Step Creo CRH 3175 laminaat vloer te geven. De Creo serie laminaat vloeren hebben een afmeting van 120 x 90 x 7 cm. Ook heeft Quickstep Creo serie de laminaat gebruikersklasse 32.

Gemakkelijk zelfstandig te leggen

De planken zijn voorzien van het gepatenteerde Uniclic systeem. Met dit systeem is het mogelijk om de vloerdelen te bevestigen op drie verschillende manieren. Het Uniclic systeem van Quick Step zorgt voor een eenvoudig te leggen vloer die zeer goed aansluit waardoor de vloer strak oogt. De goede aansluiting van de planken voorkomt dat er vuil en vocht tussen of onder de vloer komt.

Meer informatie nodig?

Bij Gadero bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze legservice. Wanneer u besluit hier geen gebruik van te maken hebben wij voor u een aantal instructies voor het >leggen van laminaat opgesteld die het leggen van de vloer kunnen vereenvoudigen. Heeft u een vraag over onze Quick Step vloerdelen? Zoek dan telefonisch of via de mail contact met ons. Bij Gadero denken we graag met u mee!

Bijbehorend bij dit product