Logo Gadero
service

Quick Step Impressive Ultra Eik Witvernist 138 x 19 x 1.2 cm Vloer

Productnummer
FL1008-EWI
Toplaag met zijde afwerking
10 jaar commerciële garantie
quick_step_impressive_ultra_eik_witvernist_imu_3105_0
quick_step_impressive_ultra_eik_witvernist_imu_3105_sfeer_0
Per m2

43,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
138 cm
Breedte
19 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Geschikt voor vloerverwarming

  • Unciclic bevestigingssysteem

  • V-voeg

  • Er geldt een minimale afname van 20 m2

Specificaties

Kleur
Bruin
Lengte
138 cm
Dikte
1,2 cm
Breedte
19 cm
Jaren garantie
25 jaar
Behandeling
Anti kras
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Patroon
Recht
V-Groef
4-V

Quick Step Impressive Ultra Eik Witvernist 138 x 19 x 1.2 cm Vloer

Geschikt voor bedrijsruimtes

Een ijzersterke laminaat vloer voor een bedrijfsruimte? Quick Step heeft met deze Impressive Ultra Eik Witvernist IMU3105 de ultieme laminaat vloer voor commerciële doeleinden ontwikkeld. Het laminaat valt daarom onder gebruiksklasse 33 en is geschikt voor zowel intensief huishoudelijk als intensief commercieel gebruik! Dit extra dikke Ultra Impressive laminaat heeft een garantie van maar liefst 10 jaar bij commercieel gebruik.

Beschikbaar in 12 mm dikte

De uiterst populaire Impressive serie is beschikbaar in een Ultra 12 mm dikke variant, naast de 8mm dikke voordelige uitvoering! Bovendien heeft dit Quickstep laminaat een massiever loopgeluid dankzij de dikke plank opbouw. Bij laminaat specialist Gadero worden deze Impressive Ultra vloeren gratis aan huis bezorgd!

Waterdichte toplaag

Naast deze extra voordelen van de Impressive Ultra hebben de laminaatvloeren van het Belgische A-merk Quick-Step ook de andere voordelen van het Impressive laminaat. Zo zijn ook deze extra dikke laminaat planken tot aan de voeg waterdicht gecoat. Vocht kan dan ook zonder problemen een uur op de vloer liggen zonder deze binnen te dringen.

Tot 10 keer krasbestendiger

Deze Quick Step Impressive Ultra vloeren zijn ook voorzien van de eigen ontwikkelde Scratch Guard toplaag. Deze anti-kras laag zorgt voor een 10 X krasbestendiger laminaat. Bij particulier gebuik krijgt u dan ook een garantie van 25 jaar op deze vloer. Kortom, een uiterst duurzame kunststof vloer!

Makkelijk te leggen dankzij Uniclic

Daarbij is het Quick Step Impressive Ultra laminaat in de Eik Witvernist IMU 3105 kleur voorzien van de Uniclic verbinding. Hiermee legt u de laminaat vloer snel en eenvoudig. Doordat u de laminaat planken op 3 verschillende wijzes kunt bevestigen heeft u veel mogelijkheden in lastige leg situaties. Gaat u dit Quickstep laminaat zelf leggen? Bekijk onze tips en instructies voor het leggen van deze Impressive Ultra laminaat vloeren.