Logo Gadero
service

Quick Step Elite Laminaat

Zoekt u een langere laminaatplank met de uitstraling van een eiken parketvloer? De Quick Step Elite Laminaat vloeren hebben de uitstraling van een luxe houten vloer. Doordat de laminaat planken zijn geproduceerd met een omlopende V-groef worden de randen per plank sfeervol benadrukt. Dit geeft de Elite laminaat vloeren samen met de levensechte voelbare houtstructuren het idee van een echte eiken parketvloer.

Quick Step, de nummer 1 in laminaat, heeft in 8 verschillende dessins verschillende structuren en behandelingen verwerkt. Zo zijn er in de Elite serie 8 unieke laminaat vloeren beschikbaar met 25 jaren garantie. Bovendien zijn ook deze laminaat vloeren voorzien van het door Quick Step gepatenteerde Uniclic bevestiging systeem. Dit maakt het leggen op 3 manieren voor iedere doe-het-zelf 'er mogelijk.

De Quick Step Elite laminaat vloer is net als de andere series voorzien van een Scratch Guard anti kras laag. Deze krasbestendige toplaag zorgt voor een onverwoestbare laminaatvloer. Hierdoor is de Elite laminaat vloer tot wel 10 x krasbestendiger als het gemiddelde laminaat. Met de prachtige geborstelde en zijde afwerkingen in de unieke hout designs is dit Quick Step laminaat zeer populair. Dankzij de microvoeg worden de verschillende planken mooi geaccentueerd in het vloeroppervlak. Bekijk hier het laminaat van alle voor u geselecteerde topmerken.