Logo Gadero
service

Quick Step Eligna Laminaat

Zoekt u een topkwaliteit laminaat zonder voegen? De Quick Step Eligna serie heeft 14 prachtige voegloze designs met een moderne uitstraling. Doordat er een vlak vloeroppervlak ontstaat bij dit Quick Step laminaat is de vloer makkelijker schoon te houden.

De planken zijn met 138 cm lengte langer dan de voordelige Creo en Classic series. De eligna laminaat vloer heeft een dikte van 8 mm. Naast deze 8 mm serie is er ook een 9,5 mm dikke Perspective serie met gelijke designs. Quick Step geeft een fabrieksgarantie van maar liefst 25 jaar bij aankoop van deze laminaat vloeren. Met de Scratch Guard beschermlaag bent u zeker van een ijzersterk, krasbestendig en dus duurzaam laminaat. Voor slechts €22,45 per m2 Gratis Thuisbezorgd.

Met de Uniclic bevestiging met levenslange garantie legt u ook deze vloer zeer eenvoudig zelf. Daarnaast verzegeld deze innovatieve click verbinging van Quick Step de Eligna vloer. Zo kan er geen vocht en vuil tussen de laminaat vloer komen. Dit zorgt samen met de voegloze plank voor eenvoud tijdens het schoonmaken. De Quick Step Eligna laminaat vloeren vallen onder laminaat gebruiksklasse 32. Dit maakt deze laminaatvloer in combinatie met het voegloze schoonmaak gemak zeer populair bij bedrijven. Benieuwd naar het volledige assortiment laminaat vloeren van Gadero? Bekijk het laminaat van alle voor u geselecteerde topmerken.