Logo Gadero
service

Plak PVC Vloeren

Plak PVC vloerendelen worden steeds populairder door de vele voordelen van deze hout vervangende planken. Zo is een verlijmde vloer van PVC planken eenvoudig schoon te maken, is er geen onderhoud nodig en is zijn deze vloerdelen bovenal zeer duurzaam. Wij leveren in heel België verlijmbare PVC vloeren van topmerken Quickstep Mflor en Floer.

Inspiratie

Meest gestelde vragen over plak PVC vloer

De PVC stroken zijn geluidsdempend en zeer warmte geleidend. Daarnaast voelen de buigzame PVC planken warm en comfortabel aan. Wilt u PVC vloeren kopen van A-kwaliteit? Bestel hier uw vloerdelen voor de beste prijs en profiteer van onze snelle levering uit eigen voorraad.

De PVC vloerdelen van Gadero kunnen verlijmd worden maar ook "zwevend" worden gelegd. Dit maakt het mee verhuizen van de vloer zeer eenvoudig.

Snel vloeren leggen? Ons Uniclic kliksysteem zorgt ervoor dat u snel en zonder gereedschap uw vloer kunt leggen. Let op, bij PVC binnenvloeren is het een must een uiterst vlakke ondergrond te hebben. Eventuele oneffenheden in het oppervlak zullen zichtbaar worden in het uiteindelijke vloeroppervlak. 

Kies nu uit A-merken verlijmd PVC vloeren van Quickstep, Mflor en Floer, altijd keurig thuis geleverd overal in België.