Gadero klustips

Wij adviseren u altijd met handige stappenplannen en montagetips

Gadero klustips

PVC vloer leggen met lijm

U bent van plan om zelf een PVC vloer te gaan leggen? In het onderstaande stappenplan leggen wij u precies uit hoe u zelf een PVC vloer legt met lijm. Wij zijn voor het prijsvoorbeeld en de geschatte duur uitgegaan van een PVC vloer van 50 m2. Houd er rekening mee dat de tijd die het leggen van een vloer in beslag neemt erg afhankelijk is van het oppervlak. 

Tips vooraf:

  • Plaats de PVC pakken minstens 24 uur voor u de vloer gaat leggen in de ruimte waar het PVC moet komen te liggen. Zo kan het materiaal acclimatiseren en verkleint u de kans dat de PVC vloer na het leggen uitzet of krimpt.
  • Woont u in een appartement of bovenwoning dan is het mogelijk dat een geluidsabsorberende ondervloer verplicht is. Informeer bij de woningbouwvereniging of de vereniging van eigenaren naar de eisen die voor uw woning zijn vastgesteld.
  • Maak de ruimte voor het leggen stofvrij. 
  • Wij adviseren PVC vloeren voor verlijmen altijd te leggen door onze professionals. Wilt u zelf een PVC vloer leggen? Dan adviseren we onze click pvc vloeren te kopen, deze zijn eenvoudiger zelf te leggen dankzij het kliksysteem. Klikpvc leveren we ook in visgraat click pvc. Liever uw complete vloer laten verwerken door een professional? Laat uw PVC leggen voor een vaste prijs per vierkante meter (m2) inclusief primer, egaline (tot 2mm) en lijm door onze ervaren vakmannen. Met 100% zekerheid op het behoud van uw fabrieksgarantie.

Youtube Gadero Hout TV Abonneer voor Doe het Zelf klus videos ook op ons Youtube kanaal.